Pagini

9 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 8-15 ianuarie 2012


Preaiubitilor,

Este posibil să fi observat că în timp ce corpurile voastre - mental, emoţional şi fizic, se transformă așa cum pășiți zi de zi pe planeta voastră, și deși aveţi în continuare provocări ale forţelor opuse în interiorul vostru, există, de asemenea, o ușurare a spiritului vostru, o ridicare a densității care v-a ținut legați de tiparele vechii paradigme. Va părea mult mai uşor să treceți peste groapa gândurilor şi modelor repetitive, mai degrabă decât să cădeți în ea din nou, şi vă veţi da seama că câştigați în Măiestria acestora.

Viaţa va părea mai fericită şi voia bună va ieși la suprafaţă şi va dori să fie exprimată în multe moduri încântătoare. Permiteți acest lucru, dragilor, pentru că este timpul să simțiți eliberarea de greutate a Fiinţei şi să profitați de acest moment plin de bucurie, pe măsură ce se ridică spontan din interiorul vostru. Aceasta este uşurinţa(lipsa de densitate) sufletului vostru, nou curăţat şi purificat, care acum iese la suprafață pentru a vă conduce într-o nouă aventură în tărâmurile neexplorate. Ați făcut muncă şi acum sunteți aliniați cu aspectele voastre cel mai înalte și acest lucru va deveni mai clar pentru voi, pe măsură ce vă deplasați în anul 2012.

Veți fi un far strălucitor de Lumină pentru cei care cohabitează cu voi și cei din comunitatea voastră. Sentimentele voastre de bucurie vor fi contagioase şi calmul vostru în mijlocul furtunii va fi foarte apreciat şi privit cu admirație. Chiar dacă mulţi dintre voi v-aţi simţit nevăzuți şi neobservați pentru că ați fosti Lumina şi adevărul Fiinţei voastre, ceea ce se dovedeşte acum este un răspuns iubitor din Univers. Căutați minunatele sincronicităţi, semne şi simboluri din vieţile voastre, acestea vor fi validările care vă vor arăta că sunteţi pe drumul cel bun şi că totul este bine.

Afirmați zilnic că voi sunteți Lumina și Iubirea. Acest lucru ajută pentru a seta intenţia de a trăi cel mai înalt potential al vostru în tot ceea ce faceți. Voi "sunteți" ambasadorii şi exemplele vii ale vibraţiilor Cristice şi acest lucru va deveni evident pe măsură ce acest an se desfășoară. Rămâneți neclintiți în voi înşivă, în orice moment şi onorați cunoașterea voastră interioară pentru că aceasta este cea mai autentică ghidare de la cea mai profundă parte a cunoaşterii voastre Divine, niciodată să nu șovăiți sau să vă lăsați duşi în rătăcire. Vor fi multe, care vor încerca să capteze atenţia voastră pentru a vă îndepărta de la această ghidare şi vă distragă atenţia de la calea voastră, dar voi sunteți echipați pentru a discerne şi depăşi aceste energii pe măsură ce se întâmplă.

Sunteţi fiecare fermi pe calea Ascensiunii voastre şi schimbările care au loc în cadrul corpurilor pe toate nivelurile Ființei voastre vor părea miraculoase pentru voi. Acestea vor necesita ajustări în gradul de acceptare, dar aceste ajustări vor fi făcute cu fericire şi mulţumire şi nu urmează cu ceva care fie temut sau evitat. Ceea ce aţi lucrat cu atâta sârguință  este acum aici. Ascensiunea este pornită! Focalizați-vă, focalizați-vă, focalizați-vă!

Până săptămana viitoare ....

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației
Undo edits
http://www.therainbowscribe.com
Traducere-Eliza