Pagini

23 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: ianuarie 22-29, 2012

Primit de Marlene Swetlishoff

========================================

Preaiubiților,

Energiile înalte ale Iubirii Cosmice continuă să pătrundă atmosfera Pământului şi tot mai mulţi oameni încep să aibă probleme ascunse de mult timp sau nerezolvate ce ies la suprafață din interiorul lor pentru revizuire iar acest lucru crează multe nelinişti, întrebări şi preocupări în ei înşişi . Fiţi atenţi la aceste energii pe măsură ce ies la suprafață în cei din jurul vostru, inclusiv în membrii familiei voastre şi fiți plini de compasiune, dar detașați. Nu mai este necesar pentru voi să acceptați preocupările celor din jurul vostru. Oricât de mult îi iubiți, realizați că ei sunt cei care trebuie să se împace cu ceea ce iese acum la suprafaţă.

Iubiți-vă suficient pentru a vă da permisiunea de a continua să vă bucurați de roadele muncii voastre, pe care aţi făcut-o deja în activitatea voastră în această privinţă ,acum sunteţi într-o poziţie de forţă şi puteți oferi sprijin prin menținerea calmului, și echilibrului constant în fiecare situaţie care vine. Aceste situaţii vor fi la fel de variate ca și oamenii care le confruntă. Vă rugăm să folosiţi puterea iubirii voastre în fiecare situaţie şi să fiți la fel în toate situaţiile care vin înaintea voastră, deoarece ceea ce este necesar acum sunt aceste calităţi şi, de asemenea, de răbdare.

Cei mai mulţi dintre voi aţi învăţat cum să faceţi acest lucru fără a renunţa la obiectivele voastre de a avansa spre Ascensiune şi mesajul nostru aici este de a consolida cunoştinţele pe care le-aţi câştigat deja despre acest proces şi să cereți să se extindă înțelepciunea pe care ați câştigat-o în propriile experienţe în sprijinirea experienţelor altora în acest moment. Este adevărat că suntem cu toții Una şi până când nu experimentează fiecare persoană de pe planetă întregimea în Fiinţa lor, sarcina noastră nu este terminată. Aceasta a fost o sarcină neîncetată de ere incalculabile. Prin intermediul disciplinelor de zi cu zi aţi învăţat să vă depăşiți limitările pământești şi să vă menţineţi în echilibru, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Folosiţi această capacitate pe care aţi câştigat-o deoarece schimbările au loc în multe persoane și evenimente. Este vital să fiți alături de fraţii şi surorile voastre care se trezesc în continuare la adevărul că există mult mai multe pentru existenţa lor, decât s-au așteptat sau au experimentat anterior. Ei vor avea nevoie de sprijin şi de iubire pe măsură ce se luptă pentru a se împăca cu ceea ce se întâmplă în lumea lor. Este timpul pentru a fi Farurile de Lumină pentru care v-ați format și fiind în vecinătatea acestora veți încuraja rezolvarea experienţelor lor. Prin prezenţa voastră, aceștia vor fi întăriți şi sprijiniți energetic pentru a avea curajul de a vedea că provocările lor au fost aduse la o finalizare cu succes.

Încercaţi să nu vă potriviți la energiile care sunt îndreptate accidental spre voi și veți fi bine. Fiecare dintre voi este  actualizat mai departe în metamorfoza voastră de a deveni mai cristalin în corpurile voastre la toate nivelurile. Acesta este un moment dificil pentru toți din planul Pământului şi ordinea trebuie să prevaleze. Vă rugăm să chemaţi familia voastră de Lumina, ghizii voștri și echipele Angelice pentru a vă sprijini în tot ceea ce faceți în fiecare zi şi vă deschideți la îndrumarea noastră. Mulți dintre voi vedeți prezenţa noastră printre voi, ca flash-uri de lumini de culori diferite şi orbs. Cunoașteți că este echipa voastră Divină de sprijin care vă înconjoară.

Mai presus de toate, vă rugăm să continuaţi să simțiți în voi bucuria conexiunii la Sursa Divină. Sentimentele şi experienţele de bucurie şi recunoştinţă susţin noile energii în voi. În timp ce faceţi acest lucru acestea cresc în magnitudine şi acesta este modul în care a veți deveni o binecuvântare vie pentru toţi. Păstraţi-vă inimile şi intenţiile pure şi nobile, Dragii mei, şi totul va continua să fie bine în lumea voastră.

Până  săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www. therainbowscribe.com

Traducere : Eliza