Pagini

27 ianuarie 2012

Saint Germain - Identificarea metodelor controlorilor

   Toate prezicerile care au fost făcute de către controlori nu sunt corecte. Cum determinați ceea ce vine de la controlori de ceea ce vine de la arhitecții divini ai Noului Pământ? Începeţi cu această listă de verificare:

1. Controlorii decid ceea se va ţine în viaţă întunericul. Vă mutați în comunităţile care co-crează fericirea sau aşteaptați să fiți mutați în alt loc la planul unui maestru de colectare a celor mai conștienți? Care l-ar recomanda controlorii?

 2. Au mulți de gând să se înalţe colectiv, deoarece au terminat eliberarea lor sau nu este necesară toată eliberarea? Vă recomandă controlorii să demonstrați mai multă iubire? Vă direcționează ei să faceți eliberarea?

  3. Demonstrează controlorii lumina în oricare dintre mesajele lor? Vă direcționează să deveniți mai divizați sau mai grijulii?

4. Puteți să le puneţi întrebări despre întunericul din orice? Vă sugerează să trăiţi cu atitudini negative faţă de cei care nu sunt la fel de grijulii ca și voi? Condamnarea este modul de a fi dens. Condamnând pe oricine pentru orice este o atitudine întunecată, negativă.

5. Rugăciunea nu este menţionată atunci când controlorii decid asupra unui nou comentariu pentru a înşela. Luați în considerare conexiunea divină în orice material bazat pe fantezie?

6. Puneţi-vă la birou în locul unui controlor care compune o drama care hrănește continuarea unui vis. Care sunt orientările?

a. Distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă de fapt.
b. Născocește un vis bun, care-i ia locul.
c. Transmite minciuna că ei au obţinut visul din cauza contribuţiei lor importante la umanitate.
d. Înlătură frica lor, (NT*a celor controlați) astfel încât să poți controla atunci când le este frică.
e. Pregătește-i pentru deplasarea spre lucrul de care se tem cel mai mult - controlul minții lor.
f.  Concepe mesaje care sunt doar ceea ce vor să li se spună.
g. Răspunde la preocupările lor, cu un dialog activ despre întunericul din altul.
h. Răspunde la dorinţa omului pentru mai multe plăceri cu privire la condiţiile pe care le inventezi.
i. Inteligenţa este cheia - distrage atenţia lor astfel încât aceștia să nu ia în considerare chiar şi cele mai reale condiţii pe cale să apară. Cere divulgarea acestui întuneric.
j. Nu oferi niciodată orice informații care ar crea o cerere pentru o schimbare în conștiință mai presus de negare.
k. Continuă să elimini capacitatea omenirii de a determina propriul său destin prin împăcarea preocupărilor ei cu iluzii.

Ceea ce urmează este gestionarea de demonstraţii pentru controlul mulţimii. Vă  oferă ei îndrumări cu privire la presupunerile lor cele mai calculate, la capacitatea lor de a controla toate? Puteți apela la înşelăciunea lor? Puteţi face ceva pentru a-i întârzia în îndeplinirea efectivă a apelului acestora- influențând aproximativ jumătate din conţinutul populaţiei cu ceva care o distrage de la ceea ce se poate face.

Cine sunt controlorii? Sunt ei Maeștrii deghizându-se ca controlori? Desigur că nu, ei sunt controlorii deghizându-se ca Maeștrii Înălțați, trimişi ai Federaţiei Galactice şi Arhangheli, etc domeniul nostru de contact a fost refuzat, şi controlorii conduc în prezent aproape toate canalizările care ies din inimile celor, care de asemenea, sunt în negarea materialelor exacte.

Eliberarea vă permite să vă conectaţi cu conștiința divină, în loc de a accepta doar ceea ce auziți sau citiți. Obțineți propriul contact cu Maeștrii în loc de a depinde de channeling-ul, care se face pentru a vă înșela. Sunteți capabil să vedeți negarea care are loc atunci când sunteţi de acord cu tonul şi direcția acestora pentru viitor? Această negare distruge misiunea voastră de a introduce lumina.

Consilul Federației Galactice conţine înşelători. Unii sunt din Orion. Alții nu sunt numai întunecați, dar ei nici nu sunt capabili să se conecteze la voi cu un comportament grijuliu. Schimbarea este dorinţa lor- schimbarea propriului lor destin. O modalitate de a prelua un nou teritoriu este de a induce în eroare pe cei care se află în prezent în acel teritoriu. NESARA, precum şi toate celelalte concepte, care recompensează  "a nu se face nimic", blocând toată lumina mentală care poate creşte conştientizarea, este jocul lor. Capturaţi lumina în concentrare liniştită pe aliniamentul divin. Respirația, nu mânia este calea.

Dizolvă strălucirea voastră indiferenţa? Sunteți capabili să difuzați negativitatea? Sărbătoriţi viaţa şi oferiți când există o oportunitate. Dăruirea este cheia pentru o viaţă mai congruentă cu inima voastră.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere : Eliza