Pagini

18 ianuarie 2012

Arhanghelului Uriel – Celebrați eşecurile

Este posibil ca cele mai mari motive de sărbătoare să fie în forma a ceea ce ati numi un eşec, acele lucruri care nu s-au terminat așa cum v-ați așteptat sau au devenit îndeplinirea unei speranţe sau dorinţe? Cum puteţi fi fericiți în legătură cu ceva ce vă provoacă durere şi a cărui rezultatul înseamnă că trebuie să re-creați o parte a călătoriei voastre sau să găsiţi o altă cale pentru viaţa voastră, deoarece cea pe care erați s-a terminat? Ceea ce numiți voi un eşec este de fapt o expresie de vindecare a sufletului vostru dacă aţi înţeles valoarea și sensul său adevărat.

Sensul unui eşec poate fi găsit în aliniere, deoarece nu se poate crea ceva cu care nu sunteți aliniați. În trecut, s-ar putea să fi fost capabili de a crea o versiune a acestuia, dar pe măsură ce creşteți vibraţiile voastre veți observa ca eşecurile vin mai repede şi cu o intensitate mai mare. Acest lucru se datorează faptului că sunteţi ghidați să urmați calea de aliniere, a ceea ce este aliniat cu energia voastră, dorința sufletului vostru pentru binele vostru cel mai înalt şi cea mai măreață expresie energetică. Atunci când intenţionaţi să fiți puternici, tot ce nu reprezintă o expresie a acelei puterii este îndepărtat din câmpul vostru de potenţial.

Valoarea eşecului este deconectarea de la energiile, care nu vă servesc, din ciclurile karmice şi repetarea  comportamentelor din trecut. Tot ceea ce ştiţi emană din vietile trecute, istoricul vostru karmic și de memorie celulară. Cea mai înaltă manifestare a energiei voastre reprezintă calea necunoscutului şi se va desfăşura cu intenția voastră. Așa cum nu reușiți la un singur lucru și-l eliberați cu detaşare, bucurie şi iertare, voi permiteți unei expresii mai înalte a energiei voastre să vină şi să devină o parte a realității voastre.

Fiecare eşec este confirmarea că energia voastră nu mai este la acel nivel şi în acele posibilităţi. Sunt potețiale mai mari şi energii disponibile pentru voi şi le veţi invita să devină realitatea voastră când puteţi binecuvânta eşecurile şi le eliberaţi, știind ca acesta este modul în care sufletul vă spune că nu mai puteţi crea la acest nivel. Este, de asemenea, o invitaţie de a vă extinde conștiința, visele voastre și să îmbrățișați dorințele unui potenţial mai înalt. Așadar, celebrați eşecurile voastre, fiți recunoscători pentru ele, deoarece ele vă arata ca totul este bine, sunteţi pe calea de transformare şi că o altă realitate vă aşteaptă să o creaţi.

www.urielheals.com

Traducere : Eliza