Pagini

16 ianuarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 ianuarie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff

=========================================

Preaiubiților,

Mulți dintre voi au descoperit că pe măsură ce fiecare dintre voi rămâne în lumină şi adevăr fără teamă, fără mânie, este sprijinit de noile energii care pătrund întreaga atmosferă a Pământului. Cei care încearcă să lucreze în vechile paradigme, în vechile moduri de a face afaceri pe Pământ au început să constate că acestea nu sunt acceptate în eforturile lor. Tot ce a fost făcut în secret şi în spatele scenei vine acum la Lumină şi la o cercetare amănunțită a umanităţii ca un întreg.


Voi, care ați fost atenți şi ați muncit cu sinceritate la eliberarea şi da, îmbrăţişarea, acelor aspecte din voi înşivă care au reprezentat mai puțin decăt iubire sunt acum acceptate în toate cererile voastre pentru o mai mare împuternicire în toate aspectele vieţii voastre fizice. Vă rugăm să reţineţi cuvintele magice, "cererile voastre," Dragilor. Este o lege universală că trebuie să cereţi înainte să vă poată fi dat. Pentru cei care au fost sporadici în această zonă, vă rugăm să înţelegeţi că voi sunteţi acum în Ascensiunea voastră personală pe planeta voastră. Tot ceea ce credeți, spuneți şi faceți lasă o amprenta în noul Șablon pentru noua Lume.

Continuaţi să observați gândurile care izvorăsc din adâncul interiorului vostru şi fiți blânzi cu voi înşivă. Înţelegeţi că aceste gânduri își pot avea originea în alte vieți și au fost purtate în cadrul structurii voastre genetice şi pe măsură ce acestea apar, binecuvântați-le şi trimiteți-le pe drumul lor în transmutarea Focului Violet {Decretul focului Violet- http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/12/hilarion-mesajul-saptamanii-18-25.html} Până acum s-ar putea să fi observat că cei care urmează Calea înaltă "Întotdeauna" se roagă pentru alții așa cum se roagă şi decretează pentru ei înşişi. Acesta este un răspuns automat la chemarea voastră pentru a oferi binecuvântarea pe care o primiţi.

Acest an va necesita ca fiecare dintre voi să vă deplasați mult dincolo de toate limitele percepute înainte, în Măiestria Legii Atracției. Aceasta devine o experienţă mai ușoară și mai plină de bucurie şi vă sfătuim să continuați să vă jucați cu energiile de creație, creând dorinţele cele mai profunde dintr-o inimă recunoscătoare și plină de bucurie. Puneți toată energia şi concentrați-vă pe ceea ce voi "doriți" și eliberați tot ceea ce nu funcționează pentru voi. Este vorba despre voi și despre ceea ce experimentaţi în interiorul vostru, Dragii mei, şi nu despre ceea ce alţii din jurul vostru aleg să faceți ... asta este ceea ce se înţelege prin a deveni un Maestru al vieţii.

Fiecare ființă este responsabilă pentru energiile ei şi pentru modul în care alege să le folosească. Cei pe Calea înaltă "Întotdeauna", aleg să creeze binecuvântări şi bine pentru ceilalţi. Nu este greu, nu este imposibil - Tot ce trebuie să faceţi este să intenționați asta şi să faceți un obicei zilnic din acest lucru şi veţi vedea rezultatele, deoarece vor curge înapoi la voi în perfectă sincronicitate. Continuați să afirmați că totul este bine si totul este perfect şi veţi sta în energiile sublime şi preafericite ale momentului "Acum". Există un scop mai înalt în spatele acestui lucru, pentru că voi acum rămâneți cu adevărat în lumina voastră menținându-vă viziunile voastre înalte.

Sprijinul pe care îl primiți de la familia voastră de Lumina este imens şi entuziasmul cu care cererile voastre sunt acceptate merge la inimă şi este minunat pentru a fi privit. Mutaţi-vă în modul 5 dimensional de A FI acum , preaiubiților. Suntem pregătiţi să vă urăm bun venit şi să vă susţinem. Fiți o binecuvântare, oriunde mergeți!

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza