Pagini

19 ianuarie 2012

Saint Germain - Decretele și emoțiile

Dragii mei. Indiferent ce simţiţi, orice emoţie, oferiții capacitatea de a fi complet simţită. Indiferent cât de rău sună, asta nici un deces nu a avut loc ca urmare a unei  emoții prea simţite. Respirati în zona corpului la baza sentimentului. Acest lucru va ajuta la mișcarea energiei, provocând acea energie blocată să se şteargă. Oamenii care mor în accidente de mașină sau alte accidente care-i arunca de sub control nu pot trage o respiratie. Nici un deces de accident de mașină nu este datorat stresului emoţional, ci unei atitudini care blochează capacitatea de a simţi o contracţie în intestin şi de a o deschide cu respiraţia.

Acum este momentul pentru a elibera zonele care sunt contractate în reţeaua de meridiane a corpului. Respiraţi adânc în toate sentimentele negative care apar şi faceți tot ce puteți pentru a continua respiraţia profundă, prin eliminarea energiei blocate.Darurile de vindecare sunt în fiecare respirație profundă pe care o luaţi.

Sunteți furioși pe ceva? Respirați în corp la locul furiei. Sunteți furioși pe un alt om? În loc să dați vina pe el, oferiții un contact pe care îl poate accepta- acționați ca şi cum cauza dificultăţi ați fi fost voi. Toate perturbările voastre au fost cauzate de voi. Nu de mintea şi trupul vostru, ci de acel Voi care stă la baza tuturor, esenţa iubitoare care determină toate lucrurile să se manifeste. Acest Voi va contractat pentru perturbare ca o modalitate de a provoca  mai multă conștiență. Voi ați creat conflictul, precum şi "alți" participanţi care au venit din zona lor de confort pentru a densifica provocarea voastră. Evitaţi să le oferiți atitudinea voastră negativă chemând lumina la voi înșivă în loc de a direcţiona întunericul faţă de ei. Inimile grele sunt o alegere. Nimeni altcineva nu poate decide dacă puteţi sau nu adăuga mai multă lumină vieții voastre. Tot ce trebuie să faceți este să dați mânia la o parte. De ce să o păstraţi? Nici una dintre emoțile voastre nu vă poate controla dacă nu le lăsaţi.

Un decret pe care îl pot face fără un gând este cel pe care l-am făcut atunci când am acceptat poziția de Maha Cohan: Eu decretez că toate creaturile lui Dumnezeu sunt trezite şi cauzează tot mai multă şi mai multă grijă (compasiune) în experienţa lor umană. Decretul meu a fost pentru toţi şi face numai bine pentru toţi. Nimic din dorinţa omului pentru materializare nu poate fi găsit. Faceți decrete fără  nici un rezultat delimitat. Chemați scopul inimii. Mandatul face apel la îngrijire. Oferiți din abundenţa unui maestru nelimitat - darul de bunătate umană.
Eu decretez cel mai plin de compasiune contact cu toți chela(discipolii) mei. După ce primele decrete sunt realizate, toate acestea vor deveni mai ușoare.

Am oferit multă îndrumare cu privire la a oferi şi a îngriji. Formulați cuvintele şi activați decretele divine necesare în viețile voastre. Nici o capacitate de tipul celor umane nu pot contracara un decret bine scris. Invitaţi colegii voștri,  Maestrul din interior, pentru a crea un decret fără nici un alt conţinut decât dragostea vastă disponibilă pentru voi pentru a o livra. Când vă simţiţi singur conştientizarea voastră deplină nu vă poate fi disponibilă, şi când invitați divinul în inima voastră ,cea mai mare parte a mizeriei inventate se dizolvă.

A fi o fiinţă divină este acum singurul vostru obiectiv. Fiind Adevăratul “”voi”” este fiinţa divină în acţiune. Pot decretele pe care le faceți să livreze profunzimea acestui Adevăr pentru cei care sunt atinși prin decretul vostru? Putem sărbători sentimentul de viață (voiciunea)? Putem elibera perturbările în colegi şi vechile cunoştinţe? În acest tip de schimbare a dramei, putem. Conştiinţa noastră devine instrumentul pentru a debloca uşa din zonele închise ale inimii "celorlați". Când putem obţine mai multe dintre aceste inimi să se simtă deschise zgura nu va avea nici un loc unde să se ascundă. Veniți în tărâmul visului meu liber, fără nici un bagaj.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

Traducere : Eliza