Pagini

8 ianuarie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel - Echilibrul întunericului şi luminii

Odată cu naşterea unui ciclu de experienţă, voi faceți parte dintr-un ciclul uman, există un flux şi un scop în echilibrul întunericului şi luminii care este creat. Fiecare nou ciclu începe cu întunericul, la fel cum noaptea este începutul zilei şi cedează locul luminii, care trezeşte lumea în zori. Cei care sunt în întuneric, nu sunt conştienţi  unde sunt, sau că există o prezenţă de lumină cu care se pot conecta. Experienţa întunericului trebuie să fie finalizată înainte să poată fi o experienţă a luminii iar absolvirea de la întuneric la lumină are loc în fiecare în funcţie de dorinţa lor pentru lumină şi de experienţa şi puterea lor în întuneric.


Cei care cunosc cât de puternic poate fi întunericul le este teamă de lumină, deoarece ei cred că dacă dau în schimb întunericul pentru lumină, ei trebuie de asemenea să dea în schimb puterea pentru neputinţă. Unele suflete nu fac niciodată această alegere şi ăsta este rolul lor pe pământ, după cum sunt cei care au nevoie să mențină întunericul pe pământ, pentru că este o alegere pe care fiecare o poate face şi întunericul trebuie să fie prezent pentru a echilibra lumina. Fiecare are propriul lui contract cu Sursa, angajamentul lui de a servi şi da, unii se angajează să menţină energiile întunecate, astfel încât toată lumea să le poată experimnta ca parte a ciclului lor.


Apoi sunt cei care aleg doar lumina, deoarece se tem de întuneric. Aceștia îmbrăţişează pacea şi liniştea luminii, dar ei ignora puterea ei, deoarece ei cred că puterea este o parte din întuneric. Ambele energii au putere, care este exprimată în moduri diferite. Puterea întunericului este controlul şi lăcomia ; cea a luminii este de a împărtăși şi de a fi grijuliu. Întunericul conduce prin frică, lumina prin divinitate. Puteţi fi divin de puternici şi acest lucru va permite luminii sinelui vostru să strălucească în lume.


Întunericul îşi îndeplineşte scopul său, la fel ca fiecare lucru din Univers. Scopul său este de a vă alinia cu ego-ul vostru, lumina vă extinde în spirit. Întunericul vă aminteşte de limitări şi de control, lumina este nelimitată şi vă invită să vă abandonați. Care este alegerea voastră cea mai puternică? Aceea care este împlinirea dorinţei sufletului vostru pentru vindecare şi întregime în fiecare moment, care poate fi întunericul sau lumina sau ambele. Nu judecați alegerile voastre, în schimb, staţi în conştientizarea realităţii pe care doriţi să o creaţi şi permiteți energiilor să curgă, lumină şi întuneric, pe măsură ce vă creaţi viziunea pentru realitatea voastră şi raiul vostru pe pământ, care cere să vă îmbrățișați lumina în deplinătatea sa.


www.urielheals.com


Traducere:Eliza