Pagini

17 octombrie 2012

Arhanghelul Uriel "Voi invitați profesorii voștri"


Publicat în 15 octombrie 2012 | de administrator

Sufletul vostru îmbrățișează o cale umană în scopul de a ridica energia în frecvențe mai înalte. Calea karmică poate fi privită ca lucrarea sufletului vostru în a treia dimensiune, pentru a schimba energiile și pentru a crea un spatiu energetic pentru ascensiune. Ascensiunea nu este un singur punct sau moment în care toată omenirea este în acord și pregătită. Este alegerea liberul arbitru de a mișca energia în dimensiunile mai înalte de ființare. Deplasarea în ascensiune se face prin intermediul profesorilor voștri pe care îi invitați să participe la ascensiune cu voi. Unele dintre acestea sunt invitațiile de care ați uitat sau pe care le regretați, dar prin ele atingeți voi ascensiunea.

Prin invitația voastră sunt profesorii voștri prezenți în viața voastră. Ei au venit pentru a vă ajuta la vindecarea temerilor, limitărilor, credințelor, emoțiilor, frecvențelor și experiențelor care reprezintă densitatea care ați întrupat-o în corpurile voastre emoționale, fizice, și eterice. Participarea lor este esențială deoarece prin ei sunt oglindite înapoi la voi amprentele voastre energetice. Toate experiențele voastre emoționale sunt prezentate vouă prin intermediul profesorilor voștri, astfel încât să știți ce se poate vindeca, pentru a permite ascensiunii voastre să aibă loc.

În timp ce profesorii voștri pot prezenta o gamă largă de experiențe pentru voi, acestea sunt cele mai dificile cu care vă conectați deoarece acestea sunt ariile de cea mai mare densitate și deconectare. Furia, resentimentele, frustrarea, confuzia sau îndoielile pe care le simțiți în jurul lor există, deoarece frecvențele pe care acestea le oglindesc sunt în afara alinierii cu dorinta sufletului vostru de a vă aduce înapoi în totalitatea planul vostru divin. Prin profesorii vostri aveți acces la oglinzile de care aveți nevoie pentru iluminare și învățare. Profesorii voștri sunt oglinzile voastre pentru vindecare, și nu sunteți o victimă cu excepția cazului în care alegeți să întrupați acea energie.

Profesorii voștri țin spatiul energetic pentru vindecare și întregire prin oglindirea tuturor ariilor de deconectare și de aliniere incorectă. În timp ce poate sunteți tentați să-i criticați, condamnați și să-i judecați, întrebați-vă în schimb de ce i-ați invitat. În timp ce intenționați să vă aliniați cu energiile voastre cele mai înalte, voi invitați, de asemenea, profesorii care vă vor arăta unde sunteți în afara integrității cu această intenție. Folosiți prezența lor pentru a realiza vindecarea și asta vă va elibera și pe voi și pe ei de la acordul de suflet comun. Apoi, și voi și ei, sunteți liberi să urcați în dimensiunile mai înalte. Binecuvântați și apreciați profesorii voștri, mulțumiți-le pentru prezența lor și pentru că au răspuns la invitația voastră pentru a fi oglinda voastră de vindecare, iluminare, transformare și ascensiune.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza