Pagini

8 octombrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 7-14 octombrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================
Preaiubitilor,

Lecțiile pe care le-ați experimentat în ultimele zile vin acum în aliniere cu aspectele mai înalte ale esentei voastre Divine. Fiecare zi va aduce o mai mare accelerare a creșterii și înțelegerii voastre spirituale decât înainte. Vă mișcați rapid înainte în termeni de înțelegere mai mare și amintirea misiunii cu care ați venit pe aceast planetă pentru a o pune în aplicare. Această misiune presupune că ați învățat stăpânirea sistemului de operare uman și cel mai important dintre acestea este stăpânirea minții, gândurilor voastre în timp ce abordați viața de zi cu zi.

Energiile acestor vremuri sunt de ajutor în această activitate și sistemul de operare uman integrează sistemul de operare multi-dimensional pentru a aduce o mai mare integrare și deplinătate a adevăratei voastre naturi. Acest lucru facilitează eliberarea de multă tensiune din sistemului vostru și mai mult confort și ușurință vor deveni vizibile în timp ce treceți prin fiecare zi. Rezistența simțită cândva în interiorul vostru începe acum să se disipeze pe măsură ce fiecare acceptă adevărul Ființei voastre. Voi vă conectați acum cu adevărata voastră putere, care este în voi și este, într-adevăr glorioasă!

Constiinta voastră se extinde în mai multe gânduri holistice de pace, dragoste și unitate, pentru că aceasta este noua conștiință a Pământului. Noua eră se deschide înaintea voastră si noua constiință si posibilitatea sa infinită este a voastră pentru a o lua. Voi treceți pas cu pas la nivelul următor și acesta este de a învăța cum să folosiți energia prin gânduri mai înalte. Pășiți în frecvențele de iubire și bucurie și radiați asta chiar din Ființa voastră. Acest lucru poate fi realizat fără a fi nevoie de cuvinte sau explicații, este nevoie doar să Fiți ceea ce sunteți.

Petreceți mai mult timp mergând în interiorul vostru pentru a vă alinia cu Sinele vostru mai mare. Este cel mai important să vă oferiți timpul și spațiul pentru a face acest lucru, chiar dacă numai pentru câteva momente la un moment dat. Simțiți-vă chakra inimii cum pulsează și se extinde cu dragoste, cu bucurie, cu împuternicire. Indiferent de situatia cu care vă confruntați, aceste calități vor ajuta să înțelegeți că totul este bine și totul lucrează pentru voi, în ordinea Divină, și în momentul divin, caci tot ceea ce este necesar pentru voi este doar să Fiți, în pace, calm și echilibru. Permitând acest lucru, mai multe experiențe profunde vor deveni un fenomen obișnuit în viața de zi cu zi.

Aspectele mai înale ale adevăratei voastre Ființe sunt disponibile în timpul momentelor voastre de tăcere. Vă vor fi oferite mai multe informații, îndrumare și cunoștințe și dialogul cu Măreața voastră prezență EU SUNT va deveni o activitate normală. Indiferent de ceea ce se întâmplă, reveniți mereu la inima voastră și luați deciziile de aici. Prin urmarea inimii voastre și vorbirea adevărului cu curaj într-un mod calm și pașnic, veți găsi că soluțiile la toate problemele presante vin într-un flux grațios pentru binele suprem al tuturor. Aveți mai multă influență asupra oamenilor și situațiilor cu care vă confruntați decat vă dați seama. Vorbind adevărul vostru este susținut de noile energii care vin și mai mult teren poate fi dobândit de către toți. Ghizii voștri angelici vă șoptesc încet pentru a vă ghida pe Calea voastră.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati