Pagini

1 octombrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 30 septembrie - 7 octombrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

O mare parte din voi se confruntă cu frica în moduri care nu vă deranjau înainte. Să știți că voi culegeți din temerile câmpului conștiinței de masă dar voi aveți control asupra minții și gândurilor voastre. La astfel de momente, tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți că sunteți întotdeauna înconjurați de o legiune de îngeri. Nu există nici un loc pe această planetă în care să vă plimbați singuri. Așa cum ați străbătut călătoria voastră spirituală în această viață, ați acumulat o mai mare susținere a fiintelor de lumină care vă supraveghează, astfel că, în acest moment, fiecare dintre voi aveți o adevărată armată de Lumină pentru a vă proteja.

Pentru a contracara energiile haotice care sunt predominante în aceste vremuri, priviți îndeaproape pentru a găsi frumusețea peste tot în jurul vostru - în oameni, în locuri, în împrejurimile voastre, în fiecare vinietă mică a perfecțiunii fizice, și faceți din acest lucru obiectul atenției voastre. Voi mențineți viziunea unei lumi frumoase și pure pentru întreaga omenire și voi faceți o diferență. Prea des, voi permiteți proiecților altora să vă influențeze conștiința în loc să influențați intenția voastră conștientă în fiecare situație. Sunteți creatorul realitatii voastre. Antrenați-vă gândurile pentru a menține întotdeauna cea mai înaltă viziune și intenționați cel mai bun rezultat pentru binele suprem al tuturor.

Aceste perioade fac apel pentru discernământ mai mare și luarea deciziilor rapid în timp ce evaluați fiecare eveniment așa cum are loc. Aveți încredere întotdeauna în prima impresie și luați seamă de acesta, pentru că invariabil aceasta este evaluarea corectă și ea vine de la Sinele vostru Înalt. Încrede-ți-vă în această îndrumare și acționați asupra ei în orice mod este cel mai potrivit pentru voi. Această îndrumare este unică pentru voi în orice situație care o întâlniți și vă cere să vă detașați de la aspectul aparent, ce apare în fața voastră astfel încât să puteți face alegerea corectă pentru voi.

Cu toții vă aflați în procesul de conectare la propria voastră putere într-o capacitate mai mare și, uneori, este necesar acest pas în necunoscut, care poate lua aspectul unui vid, unui blocaj, ca să vă re-orientați singuri. Acest vid nu este nimic dacă vă amintiți de Lumina care sunteți, deoarece lumina voastră trece prin cel mai adânc întuneric și poate fi cu adevărat un far pentru ai ghida pe alții. Este nevoie de încredere în capacitatea voastră de a străluci. Sunteți cea mai mare comoară a voastră.

Uneori, fiind pe deplin în viața voastră mundană este locul cel mai puternic pentru voi să fiți și la un nivel mai înalt, este exact potrivit pentru voi, asa că să nu vă gandiți că sunteți în afara serviciului mai înalt. În acest moment, dragii mei, voi toti sunteti exact acolo unde trebuie să fiți. Fiți curajoși, puternici, rămâneți focusați și fiți în pace.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati