Pagini

5 octombrie 2012

Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian (ce lucrează acum cu Consiliul Pământului)


Prin Valerie Donner 02 octombrie 2012

Salutări, eu sunt Mira. Vă salut din partea Consiliului Pământean și din partea tuturor dintre noi care au bunăstarea voastră. la inimă. Avem 100% din concentrarea noastră pe voi. Ceea ce se întâmplă pe Pământ acum este monumental. Fie că este vorba despre oceanele voastre, centrul Pământului, ecosistemele voastre, meteo, seceta, erupțiile vulcanice și cutremure, toate contribuie la realinierea și echilibrarea energiilor Pământului.

Unele dintre aceste energii au un impact asupra vietilor voastre personale sub forma relațiilor, finanțelor și transformării personale. Aceasta adaugă la schimbare în sensul grandios. Mulți au probleme de adaptare și de ajustare la aceste forțe majore. Curenții aleargă puternic în întreaga planetă. Toată lumea simte într-un fel sau altul. “Afacerile ca de obicei” nu mai funcționează.*

Aveți instabilității politice și economice, în unele locuri esențiale. Țineți minte, acest lucru contribuie la realizarea unui nou mod de a fi pe Pământ. Oricît de trist ar fi pentru a vedea dispariția vechiului, este important să vă amintiți să urați bun venit noului în inimile voastre. De unde știți că nu va fi mai bine? Ar putea fi mult mai bine.

Observăm cât de mult oamenii ar dori să se agațe de trecut, chiar dacă este unul dureros. Ce e familiar pare mai sigur pentru un motiv pe care noi îl găsim neobișnuit. În Pleiade nu există nici o astfel de „agățare”(rezistență). Suntem prezenți la fiecare parte a momentului acum. Acest lucru ne aduce pace. Majoritatea oamenilor nu au învățat încă această prezență, dar prin intermediul unora dintre aceste situații, în care va găsiți marcați calea pentru întelegerea acestui fel de a fi.

Voi faceți incursiuni în timp ce vă straduiți să creați un nou echilibru acolo unde puteți. Iubirea este cea care face posibil acest lucru, dacă vă amintiți una dintre spusele învățătorilor voștri spirituali, cu iubire toate lucrurile sunt posibile. Cu o inimă iubitoare și o atitudine de acceptare puteți construi podul de la trecut, la acest moment acum.

Toată creația se concentrează pe Pământ. Există milioane de nave spațiale care vă înconjoară care așteaptă până la momentul oportun divin să se facă cunoscute. Noi dorim doar ceea ce este cel mai bine pentru voi. Ce se întâmplă pe Pământ afectează întreaga creație. Nouă nu ne este perms să ne impunem voința asupra voastră sau asupra altor sisteme planetare. Lucrăm împreună pentru binele comun.

În restul anului vostru pământesc 2012 veți găsi binecuvântări și minuni pretutindeni. Aceasta este o parte din capacitatea voastră de a manifesta și de a crea noul vostru viitor. Căutați darurile în toate și cunoașteți că totul este o oportunitate de a primi Lumina, un viitor mai luminos.

Eu sunt Mira.

Nt ( „bussines as usual”-referire la vechiul mod de a aborda lucrurile).

Traducere: Eliza Fati

http://thegroundcrew.com/