Pagini

28 noiembrie 2011

Hilarion –Mesajul Săptămânii 27 noiembrie-4 decembrie 2011


Preaiubitilor,

Fiecare dintre voi simte presiunea unor forţe opuse în interiorul vostru. Aceste energii sunt aduse în aliniament în interiorul Fiinţei voastre şi se manifestă ca un sentiment mare de tensiune, în special în zona plexului solar. O mare parte din voință este necesară la acest moment, în scopul de a rămâne ferm pe Calea voastră. Aliniați-vă zilnic cu Divinitatea voastră și vedeți Divinitatea în ceilalţi şi totul va fi bine. Forţele opuse dinăuntrul vostru sunt ultimele rămăşiţe ale modelelor de gândire,obiceiurilor și trăsăturilor dimenisunii a treia şi, deşi este dificil, singura cale este de a le experimenta şi accepta prin găsirea punctului de echilibru în interior.

Calibrarea (ajustarea) câmpurilor voastre energetice continuă şi codurile geometrice sacre sunt trimise întregii Umanităţii şi bombardează în mod constant Pământul. Fiecare dintre voi primește aceste coduri prin intenţia voastră de a absorbi tot ceea ce sunteţi în stare să asimilați şi să integrați în fiecare zi. Există cicluri de receptivitate şi momente de odihnă şi de asimilare. Acum sunteţi în ciclul de odihnă şi de asimilare și acesta va continua pentru ceva timp. Onorați-vă pe voi înşivă şi ascultați corpul vostru elementar şi urmaţi îndemnurile interioare care vă sunt date. Mulţi dintre voi vă odihniți și dormiți mult şi asta înseamnă că prelucrați şi asimilați aceste noi energii, care se intensifică ş crează schimbări înăuntrul trupurilor voastre pe măsură ce transmutarea continuă.

Continuați să observați tot ce izvorăște din interiorul vostru şi eliberați pe măsură ce acestea ies la suprafață. Aceste energii care creează acest disconfort înăuntrul vostru se vor disipa în curând şi vă veți găsi drumul mult mai usor și mult mai plin cu grație. Sunteți în mijlocul dintre momentul de închidere al unui ciclu și începutul altuia. Totul poate fi creat din nou și de aceea vă încurajăm pe fiecare dintre voi să decretați, să afirmați şi să intenţionați ceea ce doriţi să vedeţi în viaţa voastră personală şi în lumea în care trăiți.Implicarea voastră la noul ciclu este cunoscută şi recunoscută şi noi lucrăm cu voi pentru a aduce acest lucru în fructificare. Văzându-vă pe voi înșivă că încorporați mai multă Lumină poate fi foarte util în acest moment.

Pășiți cu bucurie în viaţa voastră de zi cu zi şi fiți recunoscători pentru tot ceea ce vine spre voi, pentru că recunoştinţa tinde să aducă mai mult pentru ceea ce sunteți recunoscători în viaţa voastră şi acest lucru stabilește tonul câmpului unificat de conștiință care înconjoară Pământul şi impactează pe oricine este conectat la acesta și în care au loc perspective de creștere tot mai mari iar pe măsură ce acest lucru se întâmplă, amintirea motivului și scopului vostru, a mai multor aspecte ale voastre pe care nu ați fost pregătiți să le aduceți înainte, vin acum în conştiența voastră. Cereți în fiecare zi să integrați aceste aspecte noi ale voastre şi acceptați-le pe deplin.

Puterea Iubirii continuă să-și lucreze magia asupra fiecărei persoane de pe Planetă şi când este amplificată pentru prima dată în fiecare Suflet, permite spaţiul ca ceea ce nu este Iubire să plece şi să fie eliberat. Există nenumărate moduri în care aceste energii care se îndepărtează vă pot afecta dacă nu practicați detaşamentul pe măsură ce acestea pleacă. Nu luați parte la acestea când ies la suprafață, ci pur şi simplu recunoașteți-le şi celebrați-le că părăsesc sistemul vostru pentru a nu mai reveni niciodată. În curând, se va limpezi Calea înaintea voastră şi mai multă înţelegere va intra în conștiința voastră.

Fiți în pace, Preaiubiților, iubiți-vă pe voi înșivă și unul pe celălalt și să stiți că noi suntem întotdeauna cu voi, pe măsură ce călătoriți mai departe pe Calea voastră spre Ascensiune.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

primit prin Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza