Pagini

20 noiembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - “ A desface karma sau a deveni transformare”
În fiecare viaţă se intră cu scopul de vindecare a karmei şi de transmutare a energiilor de frică într-o vibrație mai înaltă. Acesta este scopul vieţii şi pentru fiecare durată de viaţă care este experimentată pe pământ. Experienţa umană creează karma până când se învață să se conecteze cu energia iubirii neconditionate, care permite apoi ascensiunea în noi vibrații energetice să apară. Ciclurile karmice permit experienţa de karmă, prin lecţii pentru a permite posibilitatea de vindecare şi de iertare. Aceasta este calea des-facerii, care poate crea cicluri repetate de învăţare până când sunteți conştienţi de faptul că ,calea de ieşire din aceste cicluri este de a deveni vindecarea şi transformarea, care va elibera karma.

Fiecare conexiune umană conţine un element karmic de care puteţi fi conştienţi amintindu-vă că acesta este un aspect central al fiecarei interacţiuni. Fiind constienți de prezența karmei, observând schimburile de energie şi ştiind când karma este activată vă permite să vedeţi unde există oportunităţi de a deveni vindecarea pe care propriul vostru suflet o necesită. Voi sunteți fie pe calea des-facerii karmei, pe care o faceți prin repetarea ei în fiecare interacţiune, sau pe calea de a deveni transformare.

A cere vibraţii mai înalte ale acestei experienţe este o modalitate de a opri "des-facerea ",karmei si de a deveni o nouă vibratie. Prin recunoaşterea şi folosirea oricărei ocazii pentru vindecare, ciclurile karmice din viaţa voastră şi a lumii sunt reduse la minimum şi mai mari oportunităţi pentru eliberare şi vindecare sunt disponibile. Aceasta este o parte a misiunii vieţii voastre, pentru a opri ciclurile de desfacere, care sunt karmice, şi pentru a descoperi că viaţa poate fi o bucurie, o experienţă fără efort creată din vibrațiile voastre cele mai înalte.

Fiecare dintre voi este un vindecator al rănilor sufletului vostru, grupului de suflete, sufletelor pereche şi al lumii. Dar nu vă simțiți copleșiți de sarcină, deoarece toată vindecarea începe cu voi şi fiecare aveți capacitatea de a urma calea desfacerii sau calea devenirii. Ştiți ce cale să alegeți, care este aliniată cu dorința sufletului vostru pentru vindecare si transformare și care răspunde la dorinţa voastră pentru ascensiune şi viaţă în dimensiunile mai înalte de ființare. Alegeți calea cu care rezonați, care răspunde la apelul inimii voastre pentru vindecare si transformare şi veţi deveni cu fiecare pas în călătoria voastră, raiul vostru pe pământ.

www.urielheals.com

Traducere :Eliza