Pagini

7 noiembrie 2011

Saint Germain "Acum ascensiunea poate începe"


Luna octombrie este acum încheiată și poarta ascensiunii este deschisă. Nici unul nu au ascens. Învăţăturile mele nu au conectat pe mulți la această poartă e nevoie de mai mult pentru a avea impactul dorit. Unii vor ascensiona în următoarele două săptămâni, deşi cei care fac o ascensiune completă sunt puţini. Noi nu cerem dragostea faţă de ceilalţi pentru a completa ciclul de încarnare, este nevoie de mult mai mult. Completarea urmatoarei creșteri în conştientizare apare ca eliminarea naturală a conceptelor mentale. Aceasta este ceea ce va defini atitudinile în cadrul constiintei de masă în urmatoarele zile.

Sunt cei 5,000,000, care au cerut în măsură să o completeze într-o singură viaţă ? Numai un milion, şi mulţi dintre ei nu citesc acest blog. Pretinzând că o ascensiune se poate face nu este cazul aici. Acest site este disponibil pentru toți cei care sunt pregătiți pentru că aceasta a fost intenţia noastră. Acest lucru a fost făcut. Cei care sunt TREZIȚI la ceea ce este cu adevărat conştiinţa umană ca stare a lor naturală vor primi apelul. Ce urmează este alegerea lor. 11 noiembrie 2011 este data preconizată. Sunt cei care vor ascensiona în măsură să se desprindă şi să dispară? Vom şti în curând.

Flăcările de verde şi auriu sunt confirmate din partea noastră de văl. Asta înseamnă că activarea conştiinţei divine a început. Toate zonele de pe Pământ au multe containere noi ale acestei vibrații oferind lumina lor. Schimbarea în viaţa lor de zi cu zi s-ar putea să nu fie evidentă, dar oricine vine în câmpul lor auric va fi afectat ca urmare a acestui contact. Omul nu are capacitatea de a evalua propriul lui nivel de conștiință. Numai cei ce observă aura lui pot spune. Toate conceptele despre acest lucru sau orice altă determinare trebuie să fie şterse. Dorinta voastră mentală pentru ascensiune nu este necesară.


Vă oferă aceste cuvinte mai multă claritate sau confuzie? Confuzie? Atunci este necesară mai multă profunzime în conștientizare . Claritate?  Asceniunea este următorul pas.

Fragmentele unei ființe multi-dimensionale nu pot să ascensioneze fără toate celelalte. Toate trebuie să fie aliniate în conştiinţă. Sunt toate aceste fragmente în zona fizică la fel ca toate celelalte? Nu. Cele mai multe, nu sunt. Atunci, cum va şti unul (*dintre fragmente)dacă celelalte vor putea să ascensioneze? Ele pot solicita sinelui lor superior să le dea aceste informaţii. Pot ele asista pe cele ne- aliniate să vină în aliniere? De la un om la altul nu se poate. Ca o conștiință de masă se ​​poate. Ridicații pe ceilalți prin trezirea voastră. Odată ce unul dintre fragmente se trezeşte,celelalte vor primi aceeași conștiință pe planurile interioare. Aceasta le poate dezvolta şi le poate face mai conştiente. Numiți-o trezire sau magie- nici una nu se aplică de fapt. Un progres în conștiință  apare ori de câte ori apare o schimbare de atitudine în dialogul mentalal al omului. Fără dialog negativ, orice schimbare care are loc în cadrul întregului va afecta toate părţile. Atunci când toate fragmentele sunt golite de conceptele lor, divinul le ofera toată măiestria. Un fragment poate apărea mai complet, chiar dacă toate sunt consumatoare de aceeaşi doză de lumină care este livrată. Trezirea maselor se întâmplă acum, prin acești contributori ai celor care sunt deja treziți.
Un trezit  într-o zonă contribuie la conștiința de masă în toate zonele, dar livrarea de lumină în locaţia actuală a corpului face mai mult pentru zona respectivă decât toate celelalte. Acesta este motivul pentru care cerem canalelor noastre să meargă în diferite locuri. Mutarea din loc în loc face mai mult pentru a avansa conștiința în fiecare zona în care apar. Dorim ca ei să activeze conştientizare tuturor  care o pot accepta. Contează unde sau cine? Nu. Manipulăm pe cineva? Nu, pentru că acceptarea este întotdeauna în alegerea liberul arbitru al omului. Tot ce facem este să deschidem porțile.

Speranța nu este un concept foarte activ. Aceasta nu demonstrează nici o convingere, şi, de fapt, aceasta este negarea absolută a acesteia. Nici speranţă, nici dorinţa de diferenţă nu este necesară de la voi, ca o metodă de modificare a conștiinței de masă. Iubiind dualitatea complet aşa cum este creează tipul de schimbare de care e nevoie. A nu fii cu nimic împotrivă asupra a orice este conştientizarea cu care putem muta munții. Recunoștința, aprecierea, acceptarea completă, şi o celebrare a diferenţelor vor face o ascensiune actul următor al grației divine pentru toți cei dragi pregătiți pentru a finaliza contractul lor. Toţi sunt rugaţi să asceandă. Vă rugăm să fiți printre cei care vor.


 EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere: Eliza