Pagini

21 noiembrie 2011

Lucas–SanJAsKa–În ceea ce priveste dezvaluirea și ceea ce urmează


Lucas: Buna ziua SanJAsKa -ai putea să ne dai un mesaj scurt despre dezvăluirea care pare a fi aproape de desfăşurare?

 SanJAsKa : Dragă prietene, mi-ar plăcea să vă dau un răspuns la această întrebare. Suntem atât de încântați căci timpul este aproape, că vom fi cu voi toţi, dragul meu prieten. Anunţul va fi făcut şi transmis la toate canalele de ştiri primare din lumea voastră. TV, Radio, Internet. Ne-am asigurat că mesajul va fi adus la voi toţi, chiar dacă nu-l veți putea vedea, auzi sau citi. Veți fi constienți de mesaj în modul potrivit pentru voi. Cu dezvăluirea observată în întreaga lume o nouă sarcină se află în faţă pentru voi și prietenii vostrii Lucrători în lumină.

Lucas: Ai putea să ne spui mai multe despre SanJAsKa?

SanJAsKa : Mă bucur să elaborez în acest sens. Unora dintre voi li se va cere să ajute la aducerea următorilor paşi în locul potrivit. Ei vor lucra strâns cu aliaţii noștrii de pe pământ și cu Agartanii (locuitorii Agartei*)precum și cu noi. Vrem să ne asigurăm că toţi oamenii vor fi pregătiți pentru primul nostru contact cu voi după ce dezvăluirea este anunţată. Vom lucra, de asemenea, la rularea şi efectuarea măsurilor necesare pentru a ne asigura că restul va urma, în timp ca să spunem aşa. Vorbim despre programul vostru de abundență, de exemplu.

Toţi vor urma o cale de timp care este necesară în construcția timpului vostru pe pământ şi este dictată de Planul Divin. Multe se vor întâmpla în ritmul de care este nevoie pentru finalizarea acestuia sau mai rapid în cazul în care evoluţiile vor permite acest lucru. Voi ne veţi ajuta în curând în aducerea istoricului veridic şi real pentru voi toți. Veţi învăţa despre cei care v-au vizitat, despre familiile voastre stelare. De asemenea, veți învăţa despre cele întunecate care au făcut din locul vostru de drept pe site-ul nostru o plimbare cu hopuri. Noi am depăşit obstacolele respective deoarece cabala întunecată devine slăbită sau este adusă în locuri sigure din care nu poate face nici un rau pământului şi vouă. Ultima rezistenţa este la fel ca şi ultima frunză care cade de pe copac acum. În curând copacul va înflori în noua primăvară.

Să știi prietenul meu drag că în curând totul va fi clar. Vom comunica într-un mod transparent şi uşor de înţeles pentru toţi. Nimeni nu va fi lăsat pe dinafară. Fiți creatorii neînfricați ai păcii şi schimbări. Trăiți acum şi fiți iubire, în toată fiinţa voastră. Aşteaptați momentul plin de bucurie al reuniunii noastre în curând.

Îți mulţumim SanJAsKa pentru răspunsurile tale.

Iubire şi Lumină, Lucas

20 noiembrie,2011

www.lucas2012Infos.wordpress.com blog

Traducere : Eliza