Pagini

16 martie 2012

Arhanghelul Uriel - Echilibrul Creatorului şi Co-Creatorului

12 martie 2012

Există un Creator în Univers, o sursă centrală de energie şi lumină. Acest lucru poate fi descris ca o energie atotcunoscătoare şi puternică, dar aceasta este o încercare de a limita ceea ce nu poate fi limitat. A descrie conceptul de Creator este ca și cum ai descrie aerul - ce este, unde este, cum este, cât de mult este acolo? Acestea sunt întrebări care nu au răspuns şi încercarea de a înţelege Creatorul ca un obiect, cum ar fi descrierea aerului, în loc de pur şi simplu a o recunoaşte nu permite conectarea deplină cu Creatorul și folosirea acestuia.

Creatorul este în interiorul şi în jurul fiecaruia dintre voi, la fel ca aerul. Creatorul depinde de fiecare dintre voi, la fel cum voi depindeți de Creator. Creatorul există pentru şi în numele fiecăruia dintre voi, aşa cum existați voi pentru şi în numele Creatorului. Împreună sunteți sursa şi utilizarea de energie, care permite întregii creații să se manifeste. Fără voi nu există nici o creaţie, şi fără Creator, nu este nimic cu ce să creați. Unul este necesar pentru celălalt şi există un echilibru perfect şi egalitate în această relaţie.

De la Creator vine  sursa de energie, într-un flux nesfârşit şi fără limite, care este disponibil pentru voi pentru a crea. În calitate de co-creator, voi folosiți energia pentru a crea ceea ce există în realitatea voastră, lume şi Univers. Întreaga creaţie curge de la micro la macro, de la realitatea individuală pe care o cunoașteți ca viața voastră la Universului din jurul vostru. Ştiți că totul este conectat, aşadar cum puteţi crede că nu sunteți parte a fluxului creației în fiecare parte a Universului?

Fiecare viaţă reprezintă îndeplinirea unui contract de suflet şi o călătorie de vindecare, care este contractul sufletului vostru, o promisiune de co-creare cu Creatorul. Aceasta este ceea ce aţi fost de acord să creați pentru voi şi pentru pământ în fiecare viaţă. Fiecare ființă din Univers, din toate dimensiunile de timp şi ființare, de la toate vibrațiile şi frecvenţele energetice au acest acord de Creator/Co-Creator. Acceptaţi-vă ca un co-creator, astfel încât să puteţi îndeplini promisiunea de co-creare şi să vă mutați în niveluri de realizare mai înalte în fiecare domeniu din viaţa voastră şi să fiți sursa de energie de care are nevoie Creatorul pentru manifestarea raiului pe pământ.

http://enlighteninglife.com


Traducerea- Eliza