Pagini

13 martie 2012

Mesaj de la Grupul Arcturian

 
11 martie 2012.


Dragii noștri, am venit să vă spunem despre lumina pe care o vedem emanând de pe planeta voastră într-o intensitate tot mai mare. Atât de mulţi se trezesc şi încep să înţeleagă imaginea de ansamblu. Atât de mulţi încep să vadă prin minciunile şi jocurile celor care doresc să vă menţină în robie şi ignoranță de adevăratul vostru Sine. Nu vă lăsați copleșiți de frica si negativitatea de care puteți deveniți conştienți, ci în schimb străduiți-vă să vă folosiți de ceea ce deveniți conştienți pentru a practica păstrarea energiei și conștiinței voastre cufundate în adevăr, pentru că aceasta este ceea ce va schimba conștiința lumii. Energia voastră de lumină afecteaza pe cei din jurul vostru și apoi va afecta următoarele pentru că toate sunt de fapt Unul.

În unitate nu vă pierdeți individualitatea, dar începeți să înţelegeți că toate persoanele sunt în interior şi ai Unicului. Mulți se tem de pierderea individualității lor pe măsură ce evoluează deoarece acest concept a fost prezentat în unele învăţături şi când a fost înţeles printr-o conștiință a dimensiunii a treia, ar fi putut fi interpretat în acest fel. Adevărul este că fiecare dintre voi este o piesă esenţială în întreg (Conștiința Divină Omniprezentă), la fel ca un puzzle, fiecare piesa fiind foarte importantă.
Timpul vă aduce foarte aproape de momentul când veţi vedea şi auzi informaţii direct, dragi noștri. Mulţi dintre cei care privesc aşteaptă momentul potrivit să apară şi să ajute, dar energia lumii nu este încă pregătită. Există încă mulți care trăiesc în vechea energie a fricii, nu destul de pregatiți pentru a accepta realitatea  altor naţiuni de pe alte planete. Mai mult are loc de care nu știți nimic deoarece ştirile voastre nu spun tot, totuşi, acest lucru se va schimba de asemenea.

Acesta este un timp măreț pentru toţi privilegiații de a fi pe pământ. Mulţi au venit pur şi simplu doar pentru a asista în transformarea voastră la o dimensiune mai înaltă a planetei voastre. Mulţi dintre copiii voștri sunt aici fără nici o karmă sau lecţii ale dimensiunii a treia de învăţat, ci doar pentru a adăuga lumina lor la acest proces. Încercaţi să nu impingeți acești copii neobişnuiți în cutiile convenţionale, în care de multe ori societatea doreşte să plaseze oamenii , pentru că făcând astfel îi faceți confuzi şi îi reţineţi dragilor. O mare parte din ceea ce pare important pentru conștiința dimensiunii a treia,  rezonează învechit şi irelevant pentru aceste suflete evoluate – cu toate acestea, nu, încă pe deplin mature, nu-și pot da seama de ce sunt diferite. Părinţii trebuie să înţeleagă că aceşti copii au nevoie de dragoste, acceptare, şi îndrumare. Niciodată să nu încercați să-i convingeți sau să folosiți modurile vechi depăşite de disciplină cu ei pentru că acest lucru îi va face să se dea pur şi simplu înapoi de la ceea cu ce ei nu rezonează, dar, de asemenea, nu înţeleg încă. Mulţi dintre cei numiți "ADD"( ADHD) sunt pur si simplu plictisiți deoarece aceștia au evoluat deja dincolo de ceea ce se aşteaptă la a învăța în sistemele de învăţământ în cea mai mare parte depăşite.

Dorim să vă vorbim despre ascensiune. Mulţi cred că ascensiunea înseamnă o ridicare bruscă, cu multă fanfară, într-o lume nouă. Ascensiunea este un proces de trezire treptată. În timp ce conștiința voastră devine luminată cu adevărul tot mai mult, se manifesta ca o lume tot mai luminată. Treaba voastră  este de a continua să practicați ceea ce înseamnă să trăiți fiecare adevăr de care deveniți conştienți, centrându-vă în interior, şi conectându-vă cu sinele vostru Inalt, prin meditaţie. Acest proces începe să aducă toate părțile împreună ca Unul – sinele mai Înalt, sufletul, şi individualitatea şi aceasta cuprinde călătoria voastră de a deveni o fiinţă iluminată.

Meditaţia este importantă, deoarece deschide ușa sinelui vostru Înalt şi spune, "Eu sunt gata, dă-mi mai mult". Aceasta demonstrează o intenţie de a evolua şi permite ca mai mult adevăr şi informaţii să curgă la voi. Deseori un individ va experimenta o nouă conştientizare, la o dată ulterioară şi, adesea, când este cel mai puţin de asteptat, dar fiecare nouă conştientizare reprezintă rodul de la deschiderea canalelor spirituale prin meditaţie. Meditația nu trebuie să fie o experienţa dificilă şi structurata cu care majoritatea dintre voi ați fost învăţaţi. Aceste tehnici au fost necesare, în scopul de a mișca un student din energia grea/densă tridimensională în frecvențele mai înalte, dar aceste frecvenţe mai înalte sunt acum aici. Încercaţi să nu priviți la meditaţie ca la o corvoadă dificilă, ci pur şi simplu ca la activitatea de odihnă în spaţiul dintre gânduri într-o conştientizare de "Eu şi Tatăl una suntem". Aceasta stabileşte apoi conexiunea voastră, iar aceste momente vor deveni mai lungi pe măsură ce practicați.

 Mulți dintre voi simțiți frecvenţele înalte mai intens acum şi ați început să experimentați un sentiment de detaşare de lucrurile şi oamenii din viaţa voastră. Încercaţi să nu vă forţați înapoi în modul în care au fost lucrurile înainte, crezând că acest sentiment de detaşare înseamnă că nu mai iubiți această persoană sau acest lucru. Asta pur şi simplu înseamnă că ați absolvit – mutându-vă dincolo de nevoia a orice în afară de voi. Legăturile care v-au ținut într-un fals sentiment despre lume se dizolvă. Detaşamentul nu înseamnă o lipsă de iubire, ci inseamna o lipsă de robie de la ceva sau cineva. Iubirea devine apoi mai curată şi mai pură, nu se bazează pe unele nevoi personale percepute.

Acest sentiment fals de iubire străbate încă multe dintre relațiile voastre, fie că sunt de familie, căsătorie, sau de prietenie. El se manifestă ca o nevoie a unui individ ca alţii să fie, să zică, sau să facă, exact ce individul consideră că aceștia ar trebui, în scopul de a fi iubit sau pentru a satisface un concept al iubirii imaginat şi foarte distorsionat . Acest sentiment fals de iubire are rolul pur şi simplu de a impinge oamenii departe, deoarece toate sufletele simt nevoia de a fi libere, de a fi iubite şi validate pentru cine sunt.

Iubirea necondiționată este o iubire fără limite şi permite libertatea de exprimare a tuturor. A ţine pe cineva în robia conceptelor, nevoilor, dorinţelor sau aşteptărilor cuiva, nu este iubire. Aceasta este lecţia detaşării; realizarea că toţi sunt deja întregi, compleți, şi perfecți şi că nimic sau nimeni în afară de voi înșivă nu poate schimba asta.

Voi învăţați adevăratul sens al iubirii, care este energia de conectare între toate aspectele şi expresiile  UNICEI OMNIPREZENTĂ, OMNISCIENTĂ, ATOTPUTERNICĂ CONȘTIINȚĂ DIVINĂ.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/11/12

www.onenessofall.com

Traducerea- Eliza