Pagini

28 martie 2012

Mesajul Arhanghelul Uriel

"A FI SMERIT"


canalizat 26 martie 2012


Calitatea smereniei este necesară pentru măiestrie şi permite umanităţii voastre să ascensioneze în divinitatea sa. Prin smerenie permiteți vocei sufletului vostru să ghideze călătoria vietii voastre și permiteți conexiunea cu Sursa care este necesară pentru a trece dincolo de a treia dimensiune. Totuşi, acesta este un principiu atât de greșit înţeles, şi simţiţi că, dacă sunteți smeriți, atunci trebuie să vă recunoaşteţi imperfecţiunea si nevrednicia, să vă negați puterea şi să aşteptaţi pentru îndrumare în loc de a avansa prin intenţie. Ego-ul limitează expresia smereniei pe care o percepe ca fiind ultimul pas în distrugerea lui. Deoarece pentru ego,  a fi smerit înseamnă a-i nega puterea.


Smerenia, care este centrată în ego devine umilire, în care ego-ul este limitat sau eliminat. Ego-ul este o componentă necesară a întregimii voastre în corp, minte, emoţii şi spirit. Nu este posibil să limitați unul dintre aspectele voastre şi încă să fiți întreg. Ego-ul are nevoie să participe în călătoria vieţii voastre, dar, în echilibru cu spiritul şi nu în faţa sau în spatele lui. Dacă nu îi este oferită vocea și ego-ului , acesta va pune la încercare smerenia şi va deveni arogant. Este posibil să fiți atât puternici cât şi smeriți,  atunci când smerenia provine din conştientizarea sufletului de la divinul din interior.

Atunci când ego-ul este în energia sa de aroganță, încearcă să domine şi să controleze. În acest aspect acţionează din puterea sa în loc de a fi în puterea sa . El preia controlul şi devine exigent, în loc de a fi în fluxul şi de a comanda din intenţia care este echilibrată cu spiritul. Definiţia ego-ul lui de smerenie este de a fi umilit, de a fi descurajat, pus deoparte, limitat şi umilit. Aceasta este frica ego-ului de a fi separat de identitatea sa, care îi permite să insiste pentru a fi vocea şi prezenţa care conduce în realitatea voastră. Şi, pe măsură ce recunoașteți şi acceptați puterea voastră, dați ego-ului o voce egală, în desfășurarea călătoriei vieţii voastre , care este echilibrată şi pe deplin în parteneriat divin cu ego-ul/ spiritul .Apoi, smerenia poate fi aplicată şi ego-ul intelege ca prin a fi smerit se abandonează spiritului.


Cei smeriți sunt cel mai puternici printre voi. Ei nu se tem să piardă puterea, ei nu sunt aroganți sau controlează, ei nu trebuie să domine, deoarece ego-ul lor este echilibrat, cu spiritul. Maestrul acceptă smerenia în contextul de a primi îndrumare de la spirit, care cauta iluminarea și caută să predea voinţa umană , voinței divine. A fi smerit afirmă puterea voastră şi transformă calea voastră pe măsură ce îmbrăţişați potenţialul nelimitat al aspectelor voastre cele mai înalte. Când ştiți că cea mai mare puterea a voastră emană din smerenie, din a fi smerit şi a te preda Voinţei divine, calea voastră de viaţă se desfăşoară pentru a exprima idei şi potenţiale pe care ego-ul nici nu poate începe să le imagineze. Fiți smeriți, predați-vă voinţei divine, permiteți ego-ului să găsească pacea în spirit şi smerenia voastră vă va ajuta să creaţi realitatea puternică, binecuvântările abundente, iubirea şi bucuria, care sunt darul sufletului vostru pentru voi.


Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife

Traducerea- Eliza