Pagini

11 martie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel

Binecuvântați-vă profesorii

05 martie 2012

Binecuvântați-vă profesorii, asta include pe toţi cei care participă la viaţa voastră. Profesorii voștri sunt cei care vă servesc în moduri care vă bucură şi pe care le apreciați, şi cei care vă servesc, în moduri care vă rănesc. Fiecare dintre ei vă iubesc şi participă la viaţa voastră, în scopul vindecării, creşterii, învăţării şi transformării voastre. Așadar profesorii voștri sunt cei care reprezintă cele mai mari provocări la un nivel emoțional care vă mișcă în vibraţiile energetice mai înalte, în învăţarea mai extinsă şi într-o trăire mai intensă. Haosul este un motivator uman excelent şi cei care creează haos pentru voi răspund la apelul sufletului vostru pentru vindecare. Toți profesorii voștri vă binecuvântează în vreun fel, și  binecuvântarea lor este o expresie a grației.

Este greu să-i binecuvântați pe cei care v-au rănit, dar asta este din cauza faptului că voi credeţi că binecuvântarea este un act emoțional. Aceasta este un schimb energetic, care recunoaşte participarea lor în călătoria vieţii voastre şi rolul lor în procesul vostru de vindecare, de învăţare, de creştere şi de transformare. Asta, de asemenea, îi înștiințează ca ați terminat cu energia pe care o împărtăşesc cu voi. Spatiul energetic pe care îl menţin pentru voi este unul care l-aţi creat împreună cu ei, pentru a finaliza un aspect al vindecării voastre. Ei sunt dispuşi să menţină spaţiul pentru voi până când nu vă mai servește. Şi când îi binecuvântați, le aduceți la cunoștință că pot elibera acea energie.

Binecuvântarea este un act care, ca şi iertarea, eliberează corzile de conexiune energetică şi frecvenţa pe care aţi purtat-o vieți la rând cu profesorii voștri. Voi de asemenea aţi fost o provocare pentru profesorii voștri, şi menţineţi acest spaţiu de vindecare unul pentru celălalt. Când îi binecuvântați, care este un act al sufletului, nu act al inimi sau minții emoţionale inferioare, setaţi noi frecvenţe energetice în viaţa voastră, care eliberează toate frecvenţele asociate cu profesorii voștri în acel aspect al vindecării voastre. A binecuvânta înseamnă a te conecta cu grație şi din grație, iau naștere noi paradigme de viaţă.

Judecățile pe care le aveţi faţă de profesorii voștri sunt opinii create de așteptările minții de modul în care alţii ar trebui să vă trateze. Dar aceste judecăți se bazează pe percepţia unei singure conexiuni în această viaţă. Extindeţi viziunea voastră de viaţă pentru a include alte vieți, alte frecvenţe şi calea voastră de vindecare. Profesorii voștri vă obligă să vă vindecați, să învăţați lecţiile de viaţă, să creșteți dincolo de aspectele legate de vindecare şi să transformați viața şi ființa voastră. Când binecuvântați profesorul, fără judecată, încheiați acest ciclu şi îl eliberaţi pe el, pe voi , de vieţi întregi de învăţare şi noile paradigme de viaţă cărăra le-ați dus dorul sunt acum parte a noilor voastre frecvenţe de bucurie, iubire, abundență şi împlinire.

http://enlighteninglife.com/bless-your-teachers/

Traducere : Eliza