Pagini

5 martie 2012

Hillarion Mesajul săptămânii: 4-11 martie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

======================================

Preaiubiților,

Fiecare dintre voi este prins în procesul de curăţare şi de eliberare, care vă face pe unii dintre voi să credeți că veți fi blocați în această etapă de metamorfoză pentru totdeauna. Prindeți curaj, dragii mei, pentru că nu sunteți singuri. Ce are loc în prezent este o eliberare în masă şi nu există nimeni de pe fața acestei planete, care să fie scutit de asta. Frecvenţă înaltă ce se manifestă în prezent în atmosfera Pământului iniţiază schimbări majore în fiecare structură de pe planetă. Continuați în eforturile voastre de a fi în armonie cu aceste energii, pentru a experimenta mai multă grație şi uşurinţă în corpurile voastre, și în vieţile voastre de zi cu zi.

Să ştiţi că sunteți întotdeauna înconjurați de o multime de ajutoare angelice, care vă ajută cu mare bucurie şi dăruire. Trebuie doar să cereți și venim. Putem face mai mult atunci când suntem solicitați de voi în eliberarea şi retragerea programelor vechii paradigme şi modelelor mentale care trebuie să fie șterse. Cereți şi apoi stați liniştiți vizualizănd echipele Angelice cum retrag vechile obiceiuri şi modelele mentale din chakra coroanei cu un vid înlocuind energia vidului această procedură creată cu o Lumină măreață, Lumina albă-aurie. Vedem că multora dintre voi le este greu să-și amintească de la o zi la alta intenţia de practică sârguincioasă din ziua precedentă. Nu vă mustrați despre eșecul vostru perceput pentru a face acest lucru ... doar  odihniți-vă şi fiți deschişi şi receptivi la noile şabloane de programare, care vă sunt date.

Aceia dintre voi care au făcut munca şi au perseverat în toate aceste activităţi de curăţare vă veți găsi Calea deschizăndu-se spre activităţi cu mai multă fericire şi bucurie, care vă vor conduce la scopul şi misiunea voastră Divină. Activitatea de ancorare a Lumininii voastre în miezul cristalin al Mamei Pământ o ajută să se adapteze şi să se recalibreze. Ea este întotdeauna atât de recunoscătoare pentru fiecare om preaiubit, care își face timp în fiecare zi pentru a stabili această intenţie şi a ancora măreața Lumină din cosmos. Schimbările încep în ea  așa cum încep în fiecare om şi apoi se răspândesc în întreaga ei structură energetică. Așteptați-vă la neaşteptat şi rămâneți în echilibru, indiferent de ce se întâmplă. Sunteţi pregătiți – aveți mare putere pentru a rămâne echilibrați în orice situaţie.

Multi dintre voi realizați de fapt, că timpul între creaţie şi manifestare este mult mai scurt decât obișnuia să fie. Voi vedeți de fapt rezultatele eforturilor voastre de imaginație avănd loc în faţa ochilor voștri. Acum este un astfel de timp, pe Pământ, în care voi, ca un co-creator cu Sursa angajați puterea la dispoziţia voastră şi vedeți cât de binevoitoare şi susţinătoare poate fi, în răspunsul său. De fiecare dată când vorbiți adevărul vostru şi stați în Lumina care sunteți, noile energii vă sprijină, așa că acum este un moment oportun pentru a crea cea mai mare splendoare atât în interiorul cât şi în afara Ființei voastre. Tot binele care ar fi trebuit să vină la voi pe parcursul acesteii vieţi vine acum înapoi la voi nestingherit de polaritatea sa opusă. Acest lucru ar putea dura  pentru unii dintre voi, până când vă dați seama cât de minunate devin cu adevărat vieţile voastre şi că acest lucru este dreptul vostru divin ca copil al Creatorului a toate.

Continuați în eforturile şi observaţiile voastre a felului cum funcţionează noile legi, care vă transformă viaţa în mai bine în toate modurile. Acest lucru va necesita credinţa şi încrederea voastră până când recunoașteți acest lucru în experienţa voastră de zi cu zi. Fiți în bucurie , preaiubiților, acceptați acest nou mod de a fi și deveniți Ambasadorii ce merg în acest nou mod de Ființare. Fie ca fiecare acţiune, cuvânt şi faptă să reflecte această evlavie pe măsură ce lucrați zilnic.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza