Pagini

19 martie 2012

Hillarion Mesajul săptămânii: 18-25 martie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
======================================

Preaiubiților,

Pe măsură ce treceți fiecare prin purificarea voastră şi prin procesul de eliberare, descoperiți că începeți să simțiți un sentiment de maiestrie pe măsură ce finalizați procesul de învăţare şi de înţelegere a faptului că aceste evenimente v-au adus posibilitatea de creştere spirituală mai mare şi evoluţia care a avut loc în voi. Viaţa evoluează mereu şi în aceste vremuri această creştere a progresat furtunos! Fiecare suflet de pe pământ s-a confruntat cu schimbările care au loc în interiorul lor cu incredbilă gratie. Aceasta a fost o luptă puternică de a înnota împotriva curentului de structuri înrădăcinate şi bine stabilite şi voi toți aţi reușit cu brio.

Nu vă îndoiți nici pentru un minut, că poate avea loc ceva mai puţin decât iubire în inimile omenirii, chiar dacă tot ce există în jurul vostru oglindește opusul. Cele mai multe din inimile de pe această planetă sunt bune , sunt cele care prin experienţa de viaţă s-au închis în ele cu scopul de a reduce vulnerabilitatea la vicisitudinile care s-au manifestat în lumea voastră dualistă. Această lume devine acum rapid redundantă şi, în curând nu va mai fi nici o energie de susţinere pentru această paradigmă veche și cei din jurul vostru în fiecare parte a ei vor întrupa o conștiintă mai înaltă şi tendinţa de a crea pace, armonie şi înţelegere între toţi oamenii de pretutindeni.

Atunci când inimile umane vor începe să vrea şi să aştepte un bine mai înalt și un rezultat mai bun pentru ele însele şi pentru toți fraţii şi surorile lor, această schimbare în conştiinţă va accelera rapid schimbări profunde în toate aspectele vieţii de pe Pământ. Când fiecare persoană iubeşte, respectă şi se onorează pe sine pentru adevărata ei stare de A FI ca un copil divin al lui Dumnezeu, demn de tot ce este bun şi potrivit şi este dispus să susţină acest lucru în fiecare acţiune, gând, cuvânt şi faptă, atunci nu va mai fi nevoie de a se proteja de alţii, deoarece toţi oamenii vor fi apoi motivati pentru a exprima numai ceea ce aduce o expresie similară în fiecare.

Acest lucru va aduce pace între toate popoarele şi naţiunile şi va încuraja, de asemenea, multe inovaţii incredibile şi soluţii creative la provocările cele mai presante ale Pământului. Pentru că aceasta este alegerea individuala de liberul arbitru a fiecărei persoane de pe Pământ pentru a începe să lucreze împreună, în moduri care încurajează adevărata schimbare în fiecare aspect al vieţii. Va deveni clar pentru toţi că ceea ce o persoană face are un efect asupra tuturor oamenilor de pretutindeni şi va fi o mare dorinţă în fiecare inimă umană de a crea doar ceea ce este pozitiv, înaltator, inspiră şi împuternicește. Alegerea fiecărei persoane de a veni împreună cu alţii, pentru ca binele să fie realizat va deveni standard pe tot pământul şi va începe o spirală ascendentă în dimensiunile mai înalte ale existenței.

Valurile de energie sunt în creştere, la o rata uluitoare şi acest lucru continuă să imprime fiecare formă de viaţă de pe Pământ, toate se schimbă, totul se transformă într-o nouă realitate - deşi este derutant, deoarece ambele realităţi sunt în co-existenţă în acest moment - nu va continua mult timp. Marea lumină, care intră este asimilată şi integrată acum în fiecare fiinţă conștientă și această Lumină se răspândeşte în afară, în toate direcţiile pentru a efectua cel mai înalt rezultat pentru toţi. Continuați, Dragilor, în căutarea voastră pentru măiestria de sine şi odată ce acest lucru este realizat, acesta va contribui mai bine pentru toţi. Îi aveți în jurul vostru tot timpul pe Cei angelici care vă ghidează şi vă protejează - aveți încredere că sunteți  în locul potrivit în sincronizare divină şi că totul este bine.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza