Pagini

26 aprilie 2012

Arhanghelul Uriel - "Profesor şi student"

 23 aprilie 2012

Rolul profesorului este de a facilita procesul de vindecare, pentru a arăta unde se intersectează trecutul şi prezentul pentru a putea crea o nouă paradigmă pentru viață.Rolul studentului este de a întrupa învăţarea în cadrul lecţiilor prezentate şi de a le aplica în calea lui de vindecare. Profesorul dă, studentul primeşte. Şi acesta este un proces reciproc, astfel că profesorul este, de asemenea, student şi studentul este, de asemenea, profesor. Când uitaţi acest lucru, veți primi doar jumatate din învăţătura, vindecarea şi binecuvântările care vă sunt disponibile în orice situaţie.

Conexiunile sunt realizate prin intermediul frecvenţelor de rezonanţă energetice. Astfel, profesorul şi studentul împărtășesc aceeaşi vibraţie energetică şi fiecare dintre ei aduc un aspect de învăţare de care celălalt are nevoie. Dacă profesorul crede că este la o vibrație mai înaltă decât studentul, se îndepărtează de cunoașterea care îl va ajuta pe calea lui. Dacă studentul crede că este într-o vibraţie energetică mai joasă decât profesorul, el nu se poate conecta cu frecvenţele de care are nevoie pentru a-și ridica propriile sale vibrații.

Cea mai bună utilizare a paradigmei studentului și profesorului este de a cere ceea ce este de împărtășit, precum şi ceea ce este de învăţat. Acesta este procesul de "a da şi a primi", care este un aspect al învăţării tuturor. Dacă profesorul este conştient de ceea ce dă, atunci el extinde energia şi poate deveni sursa de vindecare şi de cunoaştere pentru student, fără completarea propriei lui învăţări. Dacă studentul doar primeşte, el primește energie, dar nu împărtăşește propriul lui dar cu profesorul.

Profesorii care se situează într-un loc înălţat sunt în energia ego-ului lor, şi nu acționează din suflet. Ei sunt, de asemenea, pe o cale de învăţare, cât și în necesitatea de a primi deoarece aceștia trebuie să împărtăşească ceea ce ştiu. Toată lumea are ceva de învăţat şi toți beneficiază egal la ceea ce primesc şi dau. Cu fiecare interacţiune, fie că simţiţi că sunteţi studentul sau profesorul, cereți ceea ce aveți de împărtăşit şi ceea ce puteţi primi. Apoi, veţi beneficia de binecuvântările complete ale fiecărei conexiuni, astfel încât să dați şi să primiți, să predați şi să învățați, să vindecați și să fiți vindecat de și cu toată lumea cu care vă conectaţi.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/teacher-and-student/

Traducere- Eliza