Pagini

23 aprilie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-  29 aprilie 2012
Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
======================================

Preaiubiților,

Îndepărtarea straturilor de modele subconştiente care au for purtate în interiorul vostru încep acum să fie dizolvate şi disipate. Tot ceea ce va lăsat înainte fără putere părăsește acum câmpul vostru auric și este inlocuit cu mai multă Lumină, care la rândul său, aduce la suprafață mai multe straturi care au fost ascunse adânc în voi. Acesta este modul în care funcţionează Lumina , este magic dragii mei, a fi dispuşi să experimentați sentimente de disconfort şi dureri implicate în acest proces spune multe despre puterea voastră interioara și rezolva pentru a vedea acest proces printr-o celebrare a victoriei care se apropie atunci când intrați în dimensiunile mai înalte de a gândi şi a face. Straturile sunt acum foarte subtiri si sunt usor disipate cu instrumentele pe care le-aţi învăţat ca funcționează cel mai bine pentru voi.
În zilele ce urmează este nevoie de persistența și perseverența  voastră în menținerea viziunii a ceea ce doriţi să vedeţi manifestat în lumea voastră. Există viziuni pentru viaţa voastră personală şi apoi există viziunile mai mărețe pentru lumea în care doriţi ca copiii şi nepoţii să se bucure şi să o îmbrăţişeze. Fiecare de pe Pământ, din jurul și de deasupra lui faceți ca ascensiunea să aibă loc. În fiecare zi pe măsură ce persistați în disciplinele de zi cu zi de ancorare a Lumini în miezul de diamant cristalin al Pământului, adăugaţi mai multă lumină întregii reţele cristaline, care este tot mai puternică în activarea sa. Au trecut  multe ere de când această rețea a fost la capacitatea ei deplină de operare ,așadar este un ton de veselie ce emană , în anticiparea de restaurare completă a puterii sale.
 
Viaţa aşa cum aţi cunoscut-o şi perceput-o  se destramă rapid şi este înlocuită cu metode care sunt mai bine şi care asigure binele tuturor, nu doar al câtorva. Pe măsură ce reţeaua adună mai multă energie şi putere este distribuită pe întreaga planetă într-un mod care stabilizează energiile care emană din Cosmos, astfel încât o mai mare armonie și echilibru este menţinut. Cei care lucrează cu lumina, adaugă şi se conectează la, cunoştinţele care rezoneaza din marile cristale din adâncurile planetei. Aşa cum se întâmplă acest lucru, are loc o schimbare în cadrul formelor voastre şi în cadrul tuturor formelor, inclusiv  în cadrul Pământului. Fiecare schimbare creează deschidere pentru  mai multă schimbare şi acest lucru va continua până la o transformare totală .Aceia dintre voi care au fost avangardiști ai acestei mişcări au intrat acum într-o stare de a fi în care eforturile voastre sunt susţinute de aceste energii noi şi veţi găsi că acesta devine un serviciu de bucurie, mai degrabă decât o corvoada necesară.
Aceasta este bucuria de creare a noului. Aceasta este alchimia la capacitatea ei cea mai bună şi mai puternică, deoarece tot ce aţi învăţat ş toate uneltele pe care le-ați dobândit sunt acum o parte a noilor voastre Șabloane concentrându-vă pe forma voastră şi pe aducerea vindecării în interior şi înafară. În timp ce faceţi acest lucru, veţi descoperi metodele care au funcționat  pentru situaţia voastră unică şi acest lucru este un instrument valoros pentru a oferi altora, astfel că drumul lor spre o conștiință mai înaltă şi de cunoaștere poate fi realizat cu mai multă ușurință decât ceea ce ați îndurat voi.Acesta este marele vostru dar pentru umanitate, fiecare incursiune care a fost traversată cu succes devine o cale strălucitoare pentru alţii de urmat. Aşadar vă spunem vouă: preaiubiților, experientele şi poveştile voastre individuale  sunt atât de importante deoarece  ele creează markeri pentru alţii, pentru a călca pe urmele altora care au fost învăţați de voi printr-un mare efort , voință și rezistență, care a creat o cale luminata  ca mai multe persoane să meargă pe ea.

Puneţi accentul pe curățarea corpului, minții și sentimentelor de tot ceea ce nu rezonează cu aspectele înalte ale Ființei voastre. Rămâneți acordați la inima voastră şi la inima Mamei Pământ, auziți cantecul ei, îndrumarea ei, înţelepciunea ei. Ea are multe să vă înveţe, dacă sunteți dispuşi să o ascultați. Ea ştie întreaga istorie a ciclurilor de evoluţie ale vieţii în cadrul domeniului ei. Ea vă va ajuta să vă amintiţi. Onorați Pământul şi deviniți una cu el în relaţie simbiotică  şi de iubire. Recunoașterea lui va aduce bucurie şi veselie Fiinţei lui mărețe. El este atât de pregătit să lucreze la unison cu voi.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza