Pagini

5 aprilie 2012

Arhanghelul Uriel - Justiţie, răzbunare şi iertare

 

canalizat 02 aprilie 2012


Deşi sufletul este conştient de vindecare şi eliberează ceea ce vine cu iertarea, este greu pentru ego să înţeleagă.De ce ar trebui să iertați pe cei care v-au rănit, care vă provoca durere, care nu recunosc sprijinul, dragostea şi sacrificiile voastre? Dar aceasta este o perspectivă emoţională şi iertarea nu este emotională, este energetică. În timp ce emoţiile au propria lor energie, procesul de iertare este dincolo de emoţii, sentimente, intelect şi logică. Acesta este la nivelul de vibraţii, rezonanţă şi conexiune energetică şi este un mesaj de la suflet că sunteţi acum pregătiți să vă deconectați de la karmă şi să faceți mișcarea într-o viaţă mai armonioasă.


Polaritatea karmei este armonia, luându-vă din energiile bazate pe frică la o vibratie mai înaltă a iubirii. Karma cere dreptate şi dacă sunteţi o victimă, în această viaţă, îi oferiți fostei voastre victime o șansă de a razbuna relele pe care i le-ați făcut, pentru a găsi dreptate şi pentru a alege în schimb iertarea. Nu există energii necinstite în Univers, există o forţă echivalentă în ambele direcţii. Victima care sunteți într-o viaţă este pedeapsa pentru agresorul care, aţi fost în altele. Aceasta este legea universală şi a fost regula pe Pământ de eoni, ca parte a dimensiunii a treia. Cu ascensiunea care are loc acum, aceste energii se pot încheia şi punctul lor de deconectare este, prin iertare.


Iertarea eliberează corzile eterice create de energii emoționale care vă leaga de grupul vostru de suflete prin karma comună. Fără această eliberare, repetaţi cicluri de judecată şi răzbunare, în fiecare viaţă, aşteptând ca cineva să aleagă iertarea pentru a vă elibera pe voi şi pe ei. Dar iertarea nu este o alegere usoară de acceptat pentru ego, deşi aceasta este o cale mult mai uşoară decât judecata şi răzbunarea. Ego-ul vrea dreptate, dar ceea ce dorește cu adevărat este o justificare, un răspuns, un motiv, o oportunitate de a se simți mai bine despre sine şi să știe că eforturile şi energia sa nu s-au pierdut.


Sufletul vrea pace, iubire şi bucurie, care este aceea de a răspunde nevoii ego-ului pentru justiţie, cu o sugestie pentru iertare. Poate ego-ul găsi scopul în pace? Este pregătit să primească iubire? Este pregătit a permite o acţiune intenţionată, care nu se bazează pe dramă?Iertarea este o octavă mai înaltă de justiţie, care permite vindecarea și eliberarea de toate emoţiile şi energiile.Aceasta s-ar putea să nu fie la fel de satisfăcătoare pentru ego, dar este împlinirea scopului vindecării vieții voastre de a şterge karma, individual şi în colectivul umanităţii, pentru a permite ascensiunea în dimensiunile mai înalte, să aibă loc. Karma este o energie a celei de-a treia dimensiuni şi fără iertare, mişcarea în dimensiunile mai înalte nu este posibilă. Răspundeţi chemării sufletului vostru de a ierta acum, eliberaţi, vindecați si înălțați-vă în raiul vostru pe pământ.


Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/


Traducere- Eliza