Pagini

18 aprilie 2012

Arhanghelul Uriel- Vindecarea spațiului vostru energetic

canalizat 16 aprilie 2012

Fiecare dintre voi trăieşte într-un spaţiu energetic, care este la vibraţia şi frecvenţa lecţiilor şi călătoriei voastre de vindecare. În acest spaţiu voi atrageți situaţiile şi persoanele care au două misiuni. Prima este să se conecteze cu voi la nivelul energetic de vindecare. A doua misiune este de a menține această energie până când vindecarea este completă. În timp ce se poate da vina pe alţii pentru blocarea fluxului de energie din viata voastră, ei sunt doar o parte din călătoria voastră de vindecare, menținând energia pentru voi pentru a completa ciclul de vindecare. Acesta este angajamentul lor față de voi și vor face tot posibilul să îl menţină, până când vindecarea voastră este completă.

Contractul sufletului pe care îl întrupați este unul de vindecare şi transformare. Realizarea lui este cea mai mare călătorie pe care aţi întreprins-o vreodată, scopul unic al acestei vieți şi al tuturor . Acesta este scopul vieţii voastre şi scopul vieţii întregii umanităţi. Când permiteți să aibă loc vindecarea voi curățați spațiul energetic pe care alţii îl mențin pentru voi şi  vă eliberaţi pe voi și pe ei de la frecvența energetică. Dar fără recunoaşterea voastră conștientă a acestui contract,fără dorinţa şi intenţia de vindecare şi de acţiune necesară pentru ca vindecare să aibă loc, vă simţiți blocat şi sunteţi, pentru că sunteți într-un spaţiu energetic, care nu va fi eliberat până când aţi terminat vindecarea pe care ați promis să o faceți.

Vindecarea este o promisiune între fiecare dintre voi și Sursă, aceasta este un angajament de suflet pentru a returna energia pământului la frecvenţa cea mai înaltă de iubire necondiţionată. Fiecare dintre voi a făcut această promisiune şi fiecare dintre voi va reveni la forma umană până când aceasta este finalizată. Nu există nici o limită de timp, nici o pedeapsă pentru nerealizarea acestui lucru, şi nici o judecată cu privire la cât de bine o faceți. Dar există un angajament de a schimba frecvenţa din spatiul energetic de vindecare într-o vibraţie mai înaltă, lucru pe care îl veți permite inconştient până când aţi terminat vindecarea la care v-ați angajat. Şi toată lumea din grupul vostru de sufletul  participă în împlinirea promisiunii voastre.

Toată  calea vietii voastre este aliniată cu vindecarea şi nu vă puteți îndrepta într-o vibrație mai înaltă până când vindecarea este completă. Cunoaşterea promisiunii voastre de vindecare vă permite să vă îndreptați într-o vibraţie mai înaltă, odată ce vă iertați, vă eliberaţi pe voi şi fiecare din spatiul energetic de vindecare şi stabiliți o intenție pentru viața voastră dincolo de vindecare. Doriți să experimentați iubirea, bucuria, abundența sau pacea? Acestea sunt disponibile înafara spaţiului de vindecare energetică. Doriți să aveți mai multe relații de împlinire, armonie și bucurie? Acestea sunt, de asemenea, disponibile înafara spaţiului de vindecare energetică. Odată ce permiteți vindecarea să aibă loc, sunteţi liber să vă deplasați dincolo de un scop de vindecare şi într-una dintre intenţiile voastre de a alege şi de a crea propriul rai pe pământ, care vor fi îndeplinite, în realitatea voastră, precum şi pentru pământ.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.
http://enlighteninglife.com/heal-your-energetic-space/

Traducerea- Eliza