Pagini

2 aprilie 2012

Hilarion -Mesajul saptamanii: 1-8 aprilie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
====================================


Preaiubiților,

Pe măsură ce lunile lungi de iarnă se apropie de sfârşit în emisfera de Nord, noi începuturi se aşteaptă să se desfăşoare. Există un sentiment de reînnoire şi întinerire în atmosferă şi toate în jurul noi vieții este gata să iasă la iveală, în măreţia ei diversă şi glorioasă. Acesta este momentul de plantare a seminţelor în curs de pregătire pentru înflorirea abundenţei magnifice de la regnul elementar şi regnul plantelor. Împreună, în unitate şi armonie, viaţa nouă este creată şi susținută iar aceste creaţii noi de uimire şi de magie sunt în stadiile lor embrionare , aşteaptând să se desfăşoare în sincronizare divină.

Şi astfel ciclurile Pământului continuă în marșul lor inexorabil al vieţii, ajutat aici, şi colo de modele meteorologice neobişnuite, care nu au mai apărut de multe cicluri de timp. Pe măsură ce regnurile  naturii se trezesc din somnolența lor pentru a-și ridica fiinţele lor la lumina Soarelui, la fel mulţi oameni se scutură şi încep din nou să planteze seminţele lor de vise şi speranţe pentru o viaţă mai bună pentru ei şi familiile lor, un mod de viaţă, care va susţine şi hrăni  cele mai bune atribute ale fiecăruia în expresia Divinității lor. Prin colaborarea în ton cu mişcarea anotimpurilor şi recunoscând ajutoarele invizibile care trudesc cu devotament, bucurie şi încântare în manifestarea vieţii conţinute în seminţe, maiestatea, frumusețea și minunăția vieţii reînnoite umple aerul.

Este timpul pentru reînnoirea intenţiilor şi obiectivelor care au fost stabilite, probabil, la începutul Anului Nou, pentru a revedea ceea ce a fost realizat, unde este cazul ca modificările să fie făcute şi corecţiile să aibă loc, în scopul de a reînnoi angajamentul  Sinelui aspirant așa cum aţi stabilit plini de entuziasm şi determinare că în acest an, lucrurile se vor face, că ar fi diferit, că lumea ar fi diferită de această turnură a roţii vieții din lumea voastră. Cu toate acestea, totul în jurul vostru,din ceea ce este reflectat înapoi la voi, este doar mai mult din acelaşi vechi. Dar așteptați! ESTE ceva diferit. Sunt păsări care apar în cartierul vostru, care nu au mai fost observate aici înainte. Vrabia albastră (bluejays- tip de pasăre din Nordul Americii *)de est face acum parte din familia vrabiei albastre de vest şi trăiește în armonie. Există gâşte sălbatice negre şi albe, ce înoată în râu, care nu au mai fost vazute aici, în această zonă înainte.

Pe măsură ce deveniți observatori dornici ai regnurilor naturii, veți avea o cunoaștere interioară ca lucrurile "NU sunt" la fel, că există o schimbare aproape imperceptibilă care are loc chiar unde locuiţi. Aceste evenimente, sunt cele care vă spun povestea schimbărilor care au loc în lumea voastră, iar acestea dețin cheile pentru a vă ghida mai departe. Priviți la păsări şi animale, dragii mei, şi mergeți în interior să decodați sensul.  Acestea se adaptează la paternurile meteorologice neobişnuite care au loc pe suprafaţa Pământului şi ele însele se deschid la noi medii ce nu au mai fost vazute anterior de specia lor. Natura se  adaptaează la noile energii şi își urmează instinctele sale interioare, pentru a supravieţui, creşte, înflori şi perpetua acest gen.

Continuați să perseverați în căutarea voastră pentru măiestrie şi deschide-ți-vă simțurile la tot ce locuieşte în împrejurimile voastre. Există mai multe aici de deslușit. Aduceți cu voi un sentiment de magie şi de mirare şi de deschidere a inimilor voastre. Sunt atât de multe de văzut şi de învăţat, dar dacă priviţi.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza