Pagini

12 aprilie 2012

Arhanghelul Uriel - Întreg şi deplin

 

09 aprilie 2012

Fiecare aspect al energiei voastre este întreg şi complet, deoarece rezonează la vibrația și frecvența voastră energetică.Sunteţi în totalitate, în fiecare etapă a călătoriei voastre de vindecare, aliniați cu lecţiile şi scopul vieții voastre în fiecare moment. Cu fiecare schimbare în vibrația energetică, care are loc mai întâi pe planurile interioare ale conștiintei, vă simțiți în afara alinierii, deoarece a existat o completare a unui aspect al scopului vietii voastre, care este integrarea vindecării voastre şi alinierea energiei voastre într-un nou scop dirijat de sufletul vostru . Toate acestea extind vibrația voastră energetică într-o nouă frecvenţă şi deschid o nouă posibilitate pentru împlinire. Acum, întrupați aspecte energetice, care vibrează, la diferite niveluri energetice.


Disconfortul, îndoiala şi incertitudinea pe care o descrieți ca "a nu fi pe calea voastră" sunt manifestarea de a fi pe două căi diferite, şi încercarea de a întrupa două scopuri de viaţă diferite asociate cu vibrații energetice diferite. Este timpul să alegeți calea pe care veți fi, dar nici una nu este confortabilă. Calea cunoscută nu mai rezonează complet cu vibrația voastră  iar calea nouă este necunoscută și de asemenea, nu sunteți în întregime în vibraţia ei. Vindecarea voastră pe calea cunoscută este încheiată şi este timpul să vă mișcați la un alt nivel de împlinire.

Etapa finală a fiecărui ciclu de vindecare este întruparea de energii noi, care sunt potentiale noi pe care le puteţi alege pentru următorul vostru nivel de aliniere energetică. După cum veţi face alegerea voastră ,veți putea experimenta energiile noi şi vechi şi veți putea decide unde veți fi. Nu există nici o presiune sau cronologie pentru această alegere şi provocarea cu care vă confruntaţi este eliberarea de conexiuni cu aspecte ale realitatii voastre, care întrupează "vechea" energie, inclusiv oamenii, relaţiile şi situaţiile.

Poate veți fi primul din grupul vostru de suflete care va realiza împlinirea la o vibrație energetică și acest lucru vă poate face sa vă simțiți foarte singuri. S-ar putea să încercați să menţineți legăturile care nu vă mai servesc pe voi sau calea nouă, cu care nu mai sunteți aliniați. Această eliberare finală însoțește ego-ul și spiritul într-un moment de plenitudine, în care sunteți pe deplin aliniați şi compleți, gata pentru a începe o altă călătorie în separare, transformare şi împlinire. Aceasta este calea ascensiunii, şi cu fiecare nivel pe care îl integrați, cu care vă aliniați și  pe care îl stăpâniți, noi niveluri de vibraţii energetice se deschid astfel încât să puteţi deveni întregi și compleți, la frecvenţe şi niveluri de ființare tot mai înalte.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/


Traducere- Eliza