Pagini

10 aprilie 2012

Saint Germain- Dieta cu alimente proaspete

Conceptele la modă abundă cu privire la alegerea voastră zilnică de alimente, şi multe sunt contradictorii. Schimbarea dietei nu trebuie să fie confuză. Permiterea mecanismul natural al minții de a alege ceea ce are nevoie organismul, şi a nu merge împotriva acestor nevoi, trebuie să aibă prioritate faţă de numirea "modului corect" de a mânca în conformitate cu ceea ce spune un guru de alimente sau altul. Cei mai mulți dintre aceşti consilieri alimentari nu înţeleg cele mai importante informaţii disponibile cu privire la dietă: organismul "ştie" ce are nevoie şi ceea ce are o bună digestie. De ce să vă faceți bolnavi din nou și din nou, când tot ce trebuie să faceţi pentru a evita aceste simptome agravate de dietă este renunțarea la aceste alimente din meniu. Dar ce faceți? Renunțați la alte lucruri în loc din cauza capriciilor alimentare, care sunt promovate ca diete bune atunci când acestea nu sunt.

Regimul hipocaloric este un dezastru, deoarece substante nutritive bune sunt de obicei înlocuite cu mai puține substante nutritive, împreună cu mai puține opţiuni. Un guru de dietă învaţă fără grăsime, un alt dezastru, deoarece nu toate grasimile sunt la fel şi grăsimile bune sunt necesare pentru corpurile sănătoase. A urma o dieta la modă nu este scopul meu. Hrănirea bună și mana combinate vor adăuga la funcţionalitatea voastră,nu vă furnizează nutriţie de proastă calitate.

Postul poate ajuta începutul dietei cu alimente proaspete. Curăţă organismul de conținutul dietei non-aliniate înainte de a adăuga noi opţiuni. Răbdarea este cheia, deoarece alimentele de dependență au o atracţie activă asupra instinctelor corpului.Observarea acestor atracții şi alegerea altei opţiuni delicioase anulează dependența. Vă rugăm să observați ori de câte ori "trebuie să aveți" ceva. Nici un "Must Have"( NT engl.- ceva ce trebuie sa ai) nu oferă echilibrul corect de care este nevoie pentru a vă simți bine.

Ceea ce este simțit este cheia pentru o sănătate bună.Sunt zilele voastre pline de gânduri despre anumite alimente? Dați aceste gânduri deoparte, împreună cu alimentele despre care aveți aceste gânduri . A vrea, a pofti şi a dori sunt toate alegeri de dependenţă, de control, nu alegeri de dietă cu alimente proaspete. Atunci când organismul primeşte ingrediente bune, hranitoare, aceste pofte nu sunt active.

În primul rând, alegeți cele mai "naturale", alimente integrale, care nu sunt fierte. Adăugați complimente bune pentru culoare, nu  pentru gust. Alegerile gustative nu sunt neaparat ceea ce corpul vostru are nevoie. Luaţi în considerare grâul "conţinut de moarte." NU mâncaţi grâu. Alte cereale pot fi utilizate cu precauţie. Ovăzul, în special, oferă fibră bună şi nutriţie bună. Secara albă, quinoa amarantul, şi orezul sunt adăugate bune pentru cei care nu pot mânca doar fructe şi legume.

Modificați dieta treptat, observând poftele şi ştergerea acestor distrugători de dietă.  Nu țineți dieta pentru controlul greutăţii, mai degrabă, pentru controlul sănătăţii. Alimentele proaspete, nu fierte  sunt mult mai active în furnizarea de substanțe nutritive bune, deşi unele gătite adaugă mai mult gust şi acceptabilitate multora dintre alimentele bune.

Vă rugăm să nu optați în totalitate pentru raw (crud). Acest lucru nu este necesar. Supele bune sunt adăugate minunate la alegerile corpului. Adăugați fasole si cerealele menţionate mai sus şi ele vor fi iubite de toţi. Seminţele şi nucile sunt, de asemenea, necesare. Folosiţi soiurile nesarate. Atunci când cumpărați nuci, alegeți-le crude când puteţi.

Marijuana nu este negativă pentru ascensiune, şi nici ţigările, dar ambele sunt dependenţă şi afectează corpul vostru ca urmare a utilizării lor. Renunțarea la această dependență, ca scop de a ascensiona înseamnă că NU trebuie să deveniți " ataşat" la nimic material.

Puteţi să faceți dieta cu alimente proaspete, fără nici un conţinut organic? Da, binecuvântați ceea ce sunteți pe cale de a mânca cu mintea voastră, şi trimiteți lumina divină, prin maini, înainte de a consuma alimentele. Creșteți produsele alimentare atunci când este posibil, dar nu fiți deranjați când acest lucru nu există ca o opţiune.

Începeți să luați mai mult în considerare din rugămințile mele? Nici o limită de timp nu a fost decretată. Alegeţi atunci când puteți. Eu nu vă pretind acest lucru, - doar vă ofer o alternativă importantă la agenda controlorilor ".Răspunsurile la întrebările voastre pe acest subiect ar putea fi considerate adăugiri bune aici.

Fiți un profesor şi un prieten grijuliu prin a spune altora despre acest regim alimentar, în conversaţiile voastre. Înveseliți un vecin, cu unele alegeri alimentare bune şi de orientare în dietă. Imaginaţi-vă fiind întrerupte, produsele alimentare transportate şi depozitate în zona voastră, ar putea prezenta informaţii de ajutor această dietaâă? Când sunteți un exemplu, mulţi vor fi recunoscători pentru ajutorul vostru.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain
Canalizat prin Aruna


Traducere : Eliza

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com