Pagini

29 februarie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel - Activaţi visele voastre



Sunteți gata pentru a face visele voastre o realitate? Ştiți că totul este o iluzie, de fapt, toată viaţa este o iluzie, care nu este nimic mai mult decât o manifestare energetică la o vibraţie specifică. Nu este nimic care este real în a treia dimensiune, cu excepţia percepţiei voastre despre ea. Nu este nimic în a treia dimensiune, care este permanent, cu excepţia cazului în care menţineţi un spatiu energetic pentru manifestarea în continuare a acelei realități. Speranța pentru un viitor mai bun este punctul de pornire care trebuie să fi urmat de activarea acestui lucru ca o nouă paradigmă pentru momentul următor. Visați un nou vis pentru lumea voastră și activați-l, cu gândurile, convingerile şi acţiunile voastre.

Activarea este mai mult decât mişcare fizică, deşi din punctul vostru de vedere uman vedeți activitatea ca pe ceva ce faceți cu corpul fizic. Activarea, fără ajustări energetice adecvate, mută energia numai în aceeaşi direcţie. Este uşor să doriţi să luați măsuri pentru a vă activa visele, dar ca să vă mutați în ele, cu grație și ușurință celelalte niveluri de activare ar trebui să fie puse în aplicare şi acest lucru va schimba dramatic şi foarte repede realitatea. Acestea sunt vremuri de manifestare instantanee, dar pentru a activa acea energie în direcţia dorită, permiteți activării să curgă de la sinele vostru interior la realitatea exterioară.

Există multe niveluri de activare, începând cu recunoașterea, mutându-vă apoi în acceptare, aliniere şi acţiune. Recunoașteți adevărul realității voastre curente, dețineți crearea sa, și asumați-vă responsabilitatea pentru felul în care vă folosiți puterea. Acest lucru vă va permite să acceptaţi, fără judecată, spatiul energetic în care vă aflaţi în acest moment. Vedeți unde sunteți aliniați, ce adevăruri v-ați îngăduit să mențineți, ce energii aţi creat, prin credințele și gândurile voastre, care au creat această realitate. Apoi, cu intenţie conştientă şi deliberată, activați noua voastră paradigmă pentru a crea spatiul energetic pentru realitatea ei şi luați măsuri în direcţia în care sunteți îndrumaţi să o urmați.

Când permiteți acţiunii să fie primul vostru pas în activare nu sunteți aliniați energetic cu ceea ce doriţi să se manifeste şi nu poate fi diferit de ceea ce cunoașteți deja ca realitate a voastră. Convingerile şi gândurile mută energia şi stabilesc energia pentru intenţia voastră aliniată cu ea fie inconştient fie conştient. Activați visele voastre urmând procesul de activare prin menţinerea conştientizării viselor voastre şi alinierea cu energiile necesare pentru a le manifesta, veți crea spatiul energetic, care le va permite să devină realitate.

http://enlighteninglife.com/

Traducere : Eliza