Pagini

9 februarie 2012

Arhanghelul Uriel - Adevărul ego-ului şi Adevărul spiritului

Totul în Univers are un adevăr care este oglinda scopului său energetic. Există adevăruri nelimitate în Univers, în fiecare vibraţie şi în fiecare dintre voi. Deşi voi alegeți în mod conștient să exprimați un nivel al adevărului, ceea ce puteți alege este limitat de ego, deoarece vibrația energetică a ego-ului acţionează ca un filtru pentru energia pe care o puteți întrupa şi exprima în fiecare parte din viața voastră. Pentru a exprima adevărul vostru cel mai înalt, trebuie să fiți conştienţi de interacţiunea energetică între ego-ul si spiritul vostru.

Sufletul poartă conştientizarea scopului vostru cel mai înalt, adevărul divin, spiritual şi calea de vindecare şi de împlinire. Ego-ul poartă conştientizarea de vindecare, adevărul vostru material şi un potenţial pentru vindecare, care este darul Spiritului. Aceasta este o combinație de disponibilitate a ego-ului de a accepta vindecarea şi recunoaşterea unui adevăr nou, care permite să aibă loc vindecarea. Fără acest parteneriat adevărul ego-ului se bazează pe gândurile sale, credinţele şi energia emoțională.
Vindecarea divină curge din Univers, prin spirit la ego. Energia materială curge din lume, la ego şi înapoi într-un ciclu care se repeta la nesfârşit. Ciclu nu poate fi desfiinţat până când darul spiritului al unui nou adevăr energetic mai înalt, este acceptat. Acesta este motivul pentru care vă angajați în multe vieți, cu acelaşi grup de suflet, experimentați aceleaşi energii şi procesați aceeaşi energie emoțională. Ego-ul filtrează întotdeauna prin adevărul său până când este gata să accepte unul nou.

Adevărul vostru nou este accesat prin iertarea şi eliberarea de vechile paradigme energetice, care eliberează energiile grupului de suflet şi karma. Ego-ul este vehiculul pentru aceste paradigme, scopul său este de a organiza vibraţiile energetice pentru vindecare. Când acceptaţi adevărul vostru divin şi îl folosiţi pentru a înlocui alte energii, filtrul ego-ului este eliberat şi noi moduri de vibratie energetică și ființare sunt disponibile pentru voi. Acesta este ciclul vieții, de a experimenta energia prin ego, pentru a permite vindecarea, eliberarea şi a integra noile paradigme. Prin acest ciclu de vindecare ascensiunea apare ca o spirală de continuă schimbare, care va lua omenirea din polaritatea dimenisunii a treia în echilibrul şi lumina din cer pe pământ.

http://enlighteninglife.com/

Traducere: Eliza