Pagini

16 februarie 2012

Saint Germain - Eliberarea contracțiilor pentru a ancora mai multă Lumină

Copiii lui Dumnezeu trebuie să devină proprii lor învățători. Nu au mai fost niciodată atât de multe fiinţe conştiente ca mentori şi ghizi. Nu au mai fost niciodată atât de disponibili Maeștrii şi Îngerii. Dar nici una dintre aceste condiţii nu este ceea ce ne dorim. Dorim ca fiecare dintre cei care cer să fie îndrumați, să-și uşureze nevoia lor, şi să descopere că ampla conştientizare este disponibilă în ei înșiși.

Nevoia este o atitudine negativă. Nimic conţinut într-o atitudine de lipsă nu atrage conţinut nou şi diferit. Drama vine numai ca răspuns la solicitările psihice pentru nou şi diferit. Odată ce grația are posibilitatea de a crea următoarele daruri sau vise pentru o viaţă mai încântătoare, "necesitatea" nu mai este un obstacol. Fiind admiratorul unui element "necesar" sau "dorit" va fi suficient pentru atragerea acestui lucru sau a un substitut mai adecvat. Acum, menţiunea scopurilor va fi suficientă pentru a avansa spre atingerea lor. Având nici o "dorinţă" nu înseamnă distanțare completă de ceea ce face viaţa distractivă. Aceasta înseamnă detaşarea de neutralitatea mentală, văzând o cerere ca fiind doar un alt gând nu ar trebui să materializeze o alegere. Ce face o alegere să se materializeze este grija pentru alții, nu dorul ca un anumit lucru sau o persoană să apară. Comentariile neutre nu fac dorul să dispară, numai atitudinile neutre.

PACEA este acum, nu atunci când toate dorinţele sunt livrate. Numai ACUM aveţi posibilitatea de a decreta orice. Un decret este o declaraţie clară de manifestare, un scop sau o concluzie care au nevoie de atenția voastră. Un exemplu: eu decretez scopul meu de a deveni un înger în această viaţă. Un altul: Eu decretez ca grija mea pentru alţii să poată schimba viaţa lor şi a mea. Sau: eu decretez că gândurile mele negative nu sunt atitudinile mele reale. Niciodată să nu decretați o dorinţa pentru a domina voinţa lui Dumnezeu. Toate decretele sunt denumiri pentru care este intenția voastră şi nu pentru a controla orice schimbare care face ca acest lucru să aibă loc.

Contracțiile sunt mult mai complexe. Atunci când un copil nu este capabil să se ocupe de o activitate care are loc în opoziţie cu modul ei natural de a fi, închide chakrele şi neagă capacitatea unei energii eterice să treacă prin ele cu uşurinţă. Chakrele atunci nu se mişcă aşa cum ar putea până când eliberarea dintr-o altă zi reuşeşte să şteargă închiderea. Eliberarea de perturbare deschide chakrele și permite ca o mai bună conştientizare să alinieze corpul cu maestrul din interior. Eliberarea amintirilor negative profunde, poate provoca niveluri noi de sănătate, de asemenea. Puteţi elibera toate contracțiile voastre? Nu, doar dacă o trezire completează ancorarea luminii şi şterge contracțiile rămase.

Mulţi fac eliberări pentru a conduce la trezire.Unii fac mai multe după trezire. Cu cât este cineva mai puţin contractat, cu atât este mai uşor să se trezească. După trezire, o intensificare a luminii în corp anulează toate contracțiile, deoarece aliniază mintea şi conştiinţa ca Una.

Mai întâi vine un gând dens, care devine un obstacol în calea unei mai bune conştientizări. Apoi vine atitudinea densă, negativă, care epuizează lumina la toate nivelurile de existenţă. Trei ,este cauza a mai multe detalii corespunzătoare în ne-conştientizare care apar în viaţa de zi cu zi pentru a reflecta contracția. Patru ,vine eliberarea sau boala. Eliberarea nu este numai pentru a deveni trezit, este de asemenea pentru ca alinierile incorecte să fie incluse înainte de a se manifesta consecinţe nedorite (de exemplu, a purta ranchiună poate manifesta o acţiune directă împotriva unui deținător de ranchiună).

Ștergeți contracțiile acum? Dacă este aşa, bine! Puteți face totul într-o singură eliberare? Niciodată - eliberarea continuă este necesară pentru cei care au fost vreodată furioși, îndoliați sau deprimați. Numai cei care sunt pe deplin treziți sunt limpezi, aprofundarea sau o trezire iniţială este de obicei necesară pentru a încheia toate atitudinile dense recurente, non-aliniate. Cu toate acestea, cauza şi efectul sunt încheiate ca o consecinţă a acelei treziri iniţiale.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

P. S.(Aruna) Atunci când canalizarea nu este clară, este, de obicei, deoarece zgura din chakre nu permite suficientă lumină în recipient.

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere : Eliza