Pagini

27 februarie 2012

Saint Germain- Chakrele, zgura şi eliminarea corzilor

Eliberarea chakrelor este acum sarcina voastră cea mai importantă, fie că aceasta este sau nu o cauză a suferinței. Când chakrele nu se rotesc în mod corespunzător îngerii nu pot să vă aducă ajutoare directe pentru eliminarea zgurei. Atunci când se infiltreaza zgura în corp, energia pe care o scurge face să apară negativă toată viaţa.

Aceasta nu este întotdeauna o problemă creată de controlor, se poate, de asemenea,să se întâmple pentru a provoca o schimbare în atenţia voastră de la cauzele exterioare de negativitate la contactul divin. Poate fi, de asemenea, ceea ce este necesar pentru a vă determina să împrăștiați energia fricii sau anxietății, astfel încât să puteți trăi o viaţă mai dezirabilă. Eliminarea zgurei trebuie să fie făcută ca voi să fiți LIBERI. Atunci când a fost acumulată multă zgură într-o viaţă plină de furie sau atitudini negative, e nevoie de mai multă atenție a voastră decât de ceea ce se poate face cu afirmațiile, dispozitivele de atragerea banilor, de dezvoltare a unei noi atitudini, sau jucării. Cei mai mulți dintre voi au eliminat deja zgura, cu asistenţa vindecătorilor care nu vă îndrumă la substanţe chimice, dar vrem să ştiţi că eliminarea zgurei poate face, de asemenea, sugestia unui doctor alternativ mai eficientă.

Ce este zgura? Este energie densă, grea, creată de la contracții existente, precum şi de la comentariile ce induc furia care curg prin sistemul vostru de chakre. Acest lucru nu este este superficial, mai degrabă, opusul. Utilizarea acestui cuvânt se referă la energia densă prinsă în corp ca urmare a unui traumatism, sau cauzată de alte probleme, fiind absorbite ca energie negativă.

Zgura maschează capacitatea de a avea compasiune pentru ceilalţi numind caracterul altuia întunecat. Acesta nu este un instrument pentru a dezvolta o lume mai bună. Nu a fost niciodată, atât de prevalentă gândirea negativă. Ce este acum nevoie, este de mai multă de detaşare de circumstanţele exterioare.

Lumina albă nu are nici o altă pretenţie decât de a face să aducă mintea cuiva cu un pas mai aproape de fericire. Exersați eliberarea chakrelor cu respiraţia. Eliberaţi câte una la un moment dat ca şi cum le-aţi trata pentru o condiţie afectată. Odată pe zi vizualizați-le pe fiecare, începând de la inimă. Toate celelalte sunt afectate când mișcați energia în inimă. Acesta este motivul pentru care nu am îndrumat la altceva, decât iubire şi compasiune în aceste mesaje. Deschiderea inimii eliberează toate chakrele. Vă rog, faceţi tot ce puteţi pentru a elimina zgura din chakre. Atunci când se realizează acest lucru, veți fi un vas deschis şi puteți contribui cu mai multă lumină la conștiința de masă.

Sunteți capabilli să vă deschideţi inima complet? Numai atunci când zgura de la legături (Nt.zgura cauzată de legatura/atașarea energetică) şi canalizarea de amagitori, de asemenea, a fost eliminată. Legarea (nt.engl-cording/legare-procesul prin care se realizează atașarea energetică de o entitate/obiect al atenției personale) este o săgeată de conexiune directă între una dintre chakrele din voi şi un schimb energetic cu un obiect al atenţiei voastre. Nu un obiect care poate fi respins, ci unul care continuă să solicite atenţia voastră. Eliberarea de corzi, de asemenea, are nevoie de atenţie. Activitatea mentală direcţionată către unul sau mai multe obiecte poate crea un cordon între ele. Fiecare cordon adaugă contact obiectului şi construieşte un tub de grăsime mare de energie care menţine contactul sus pe lista atenţiei voastre. Meditaţia ajută pentru a diminua încărcătura cu contactul natural cu acest obiect, dar nu suficient pentru a retrage cordonul din existenţă. Un cordon poate face multe lucruri. Iată câteva:

1. „Ațâță focul”.
2. Mișcă inima legat de obiectul de care sunteți atașați.
3. Corziile controlează şi nu înseamnă iubire în acelaşi sens ca iubirea necondiționată.

Trezirea face toate corzile neproductive. Cine este liber nu poate să fie legat. Atunci când corzile sunt tăiate de o acţiune în minte, aceasta oferă, de asemenea, libertate deplină. Dar, atunci când este realizat acest lucru, asigurați-vă că nu sunteți legați din nou. Când credeți că nu mai sunteți legați, cere-ți să vi se dea o ilustrare a conexiunii energetice între voi şi cel despre care ați avut gânduri. Dacă apar multe gânduri active în mintea voastră cu privire la o persoană, acest lucru este un semn că sunteți legați.

Acceptați faptul că ataşamentul este dorit de majoritatea oamenilor, dar nu este lumina iubirii să fi ataşat. Având toate chakrele eliberate poate fi ușa către iubirea necondiţionată pentru toţi.

Eliberaţi-vă de toate corzile şi de toată zgura înainte ca mai multe modificări să aibă loc . Credeți că puteți și aşa va fi.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere: Eliza