Pagini

4 februarie 2012

Saint Germain - Meditaţia şi manifestarea

Meditaţia anulează preocupările neliniștite. În următoarele săptămâni şi luni vor apărea mai multe detalii în Mesajele Maeștrilor. Mesajele sunt pe cale să înceapă. Vă este teamă? Poate că nu. Meditați? Da? Din acest motiv, probabil. Cei mai mulţi meditatori nu sunt preocupați de ceva în conștiința lor. Intră în mintea lor numai ca informație. Jocurile minţii nu apar în viaţa lor de zi cu zi datorită modificărilor celulare efectuate în meditaţie. Mulţi dintre chela( disipolii) mei nu își oferă lor înșiși acest cadou. Poate un Trezit nu are nevoie să obţină liniştea şi să meargă în interior, dar toți ceilalți vor beneficia foarte mult.

Multe drame pot fi eliminate atunci când meditează mai mulți zi de zi. Lipsa lor de activitate mentală adaugă multe adăugiri la lumina din conștiința de masă. Cei care nu aprofundează zilnic conștiența lor prin ștergerea minții lor pierd șansa de a elibera ne-conştiența lor. Unii meditatori nu obțin cel mai mult din meditaţiile lor, deoarece au multă pălăvrageala pe care aceștia nu o ignoră. Numai prin ignorare puteți șterge conceptele voastre mentale. Începeți a doua zi de după meditaţie cu o nouă atitudine de compasiune. Deschiderea inimii poate fi, de asemenea, asistată când sunteți singuri, fără ca un gând negativ să vă aducă o oportunitate diferită.

A cere lui Dumnezeu să vă dea o nouă conștiință sau o maşină nouă înseamnă să ceri ceva împotriva a ceea ce ai deja. Atunci când cereți pentru "mai mult" sau "diferit" dați dovadă de negativitate. Spunând nu la ceea ce apare este foarte diferit decât a cere ca circumstanţele să fie schimbate. Acceptarea lucrurilor aşa cum sunt instantaneu vă duce la un nou răspuns pentru toate cererile pe care le-aţi făcut vreodată la Dumnezeu. Abilitatea voastră de a obţine lucrurile pe care le-ați dori vine apoi cât mai repede pe măsură ce vă gândiți la ele. Numai prin contribuţia liniştită şi fără a face nici o cerinţă lui Dumnezeu veți anula aceste atitudini non-aliniate, care sunt acum într-o stare latentă.

Toate atitudinile voastre mentale inconştiente din memoria celulară vor fi activate în următoarele zile. Nu le oferiți nici un gând pe măsură ce apar. Permiteţi dorințelor și viselor voastre mentale să fie eliminate ca un mesaj de la Dumnezeu că totul este bine. În timp ce faceţi acest lucru, demonstraţia voastră de conștientizare mai mare va face mult bine pentru cei din lumea voastră materială, care nu dau nici un interes pentru a face o decizie de acest fel.

Întrucât nu obțineți lucruri pe care mintea nu le creează, dorinţele voastre trebuie să fie conduse la voi într-un mod diferit. Cerându-le nu le obțineți, admirându-le da. Când apreciaţi ceva această atitudine mentală îl atrage la voi. Dați la o parte toate celelalte concepte de manifestare pe care le-aţi folosit înainte, deoarece acestea nu vor mai aduce lucrurile pe care le-ați cerut. De ce? Pentru a vă învaţă că sunteți un actor într-o dramă creată de voi. Libertatea de sindromul de a cere aduce daruri noi pe care nu le-aţi conceput.

Admiraţi, apreciați, fiți recunoscători, şi oferiți mulţumiri şi veți atrage. Nu acest lucru – nici acesta,(NT*engl.not this-not that- se refera la oscilare, nehotarâre) va contracta. Nimic dorit nu vine la voi după Trezire dacă nu apreciați că poate veni la voi. Libertatea este abilitatea de a spune "Mulţumesc" pentru ceea ce nu este încă în conștiența voastră. Mulţumiți Unicului şi numai lui Dumnezeu pentru toate lucrurile necesare în viaţa voastră. Mulţumiți pentru că ele apar. Dați mai multă atenţie pentru a da decât pentru a cere. Actul de a da demonstrează abundenţa şi este, de asemenea, o formă de recunoştinţă.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere : Eliza