Pagini

7 februarie 2012

Saint Germain - Claritatea în Canalizare

Dragii mei. Mesajul meu de astăzi va fi o continuare a cursului meu în channeling. Toate învăţăturile mele despre canalizare sunt clare în acest curs, mult mai mult decât modul corect de a accesa cea mai precisă îndrumare. Mai mult de jumătate din chela(discipolii) mei nu au mai făcut un astfel de curs, şi sunt încă în imposibilitatea de a obţine îndrumare de la Maestrul din interior. Alţii nu sunt clari. Așadar, vă rog realizați că răspunsul meu la o întrebare despre claritatea în canalizare nu este pentru a fi respins ca fiind negativ faţă de cei care nu sunt clari. Oferiți tuturor celor care contribuie cu timpul lor şi distribuie dictările lor, recunostința aprecierii voastre. Cu toate acestea, există mulţi care nu canalizează ființele care pot face o mare diferenţă, cu acuratețe, din cauza înşelăciunii propriei lor minți. Cele mai multe dintre canalele conectate la dimensiunea a şaptea a Îngerilor şi Maeștrilor Înălțați nu sunt dominate de ego în timpul canalizării lor, dar câteva sunt, şi nu este că ele nu sunt înşelate de mincinoşi din alte dimensiuni, numai de o atitudine în mintea lor.

Când această denaturare este descoperită, cel mai cinstit lucru de făcut este de a spune adevărul ascultătoriilor sau cititoriilor lor: " opiniile mele, nu-mi permit să canalizez acest material". În caz contrar, ele nu sunt modelul de integritate care trebuie să fie pentru a finaliza ascensiunea. Canalele şarlatane mint şi fac ca dictările lor să pară a fi autentice, atunci când nu sunt. Acesta este control în încercarea sa sumbră pentru a înşela, şi anulează multe condiţii karmice de a da un cadou şi de a face o mişcare de compasiune spre ascensiune.

Cu siguranță, canalele discreditate nu vor putea fi în măsură să continue să facă tărâmul nostru cartea lor de vizită. Odată ce au înşelat, cei mai muți dintre creatorii de alta dată dedicați carierei lor se vor muta din câmpul lor pe veci. Deci, fiind credibil într-o zi ,nu garantează credibilitate pentru totdeauna.
Cine îi va declara că nu sunt exacți? Numai Maeștrii şi Îngerii, din matricea noastră. Nimeni din matricea voastră nu va anunţa descalificarea lor. Dar, dacă ei sunt foarte isteți,vor decide să facă o altă muncă densă decât încercarea de a continua să canalizeze. Vor ascensiona ei? Poate, dacă aceștia se vor întoarce înapoi la vibraţia iubirii.

Vă puteți da seamă că nu transmit mesaje clare? Să sperăm. Când lumina conexiunii lor se stinge vrem să oferiți iubire și nu perturbare, dar, de asemenea, nici credibilitate pentru următoarea fază a chemării lor. Odată discreditați, energia de canalizare clară din tărâmul nostru nu va mai veni prin intermediul lor. Permiterea fiinţelor astrale inferioare să canalizeze este întotdeauna o opţiune. Feriţi-vă, pentru că mesajele lor vor fi la o conştiinţă diferită de mesajele lor anterioare. Mergeți la livrările lor, fără să vă pese de ceea ce spun. În caz contrar, găsiți un alt eliberator sau o modalitate de a obţine propriile mesaje din tărâmurile înalte.

Canalizarea are o pretenție mare pe contactul direct cu ființele. Ele au nevoie pentru a furniza cea mai mare iubire şi lumină disponibilă cu un mesaj, altfel nimic bun nu vine cu transmisia. Numai lumina măiestriei inimii poate limpezi un canal.

Curajoși sunt cei care admit proasta lor gestionare a darului de lumină. Alţii, care nu sunt foarte curajoși nu sunt în măsură să convingă pe nimeni de calibrul lor de măiestrie, fără devotament clar lui Eu Sunt Cel Ce Sunt. A lucra ca un canal necesită total această atitudine. Eu Sunt Cel Ce Sunt este Unul binecuvântat în toți din voi. Contactul poate fi un răspuns la fiecare moment. Da-ți-mi mie decizia de a fi un canal clar, cu orice detalii care nu pot fi livrate în mod clar deduse din conţinutul total. Eu Sunt este preaiubitul, care decide cu privire la următoarea lecţie de care este nevoie. Adevărul în toate aspectele este o necesitate pentru a livra în mod clar vibraţia care conţine lumina inimii. Faceți din acest lucru un scop în toate determinările voastre pentru această cauza şi efect a visului.

Maestrul Înățat Saint Germain

Canalizat prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere : Eliza