Pagini

20 februarie 2012

Hilarion - Mesajul săptămânii 19-26 februarie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubitilor,

Mulţi dintre voi constatați un sentiment de somnolenţă, care vine seara devreme și nu aveți de ales, decât să mergeți la culcare, deoarece sentimentul este atât de puternic. Aceasta este o perioadă în care lucrăm la ajustarea câmpurile voastre de energie şi acest lucru se realizează cel mai bine în timp ce corpul fizic este la o odihnă profundă. Dacă vă confruntaţi cu acest simptom, atunci să ştiți că este rândul vostru să fiți acordați şi ajustați. Fiecăruia și întregii familii de lucrători în lumină îi este oferită această atenţie personală, în scopul de a accelera procesul de transformare.

Încurajați-vă şi aveți înţelegere pentru voi înșivă atunci când se întâmplă acest lucru, nu sunteți indolenți sau leneşi, aceasta este pur şi simplu parte din proces, acceptați-l şi nu încercați sa-l schimbați. Unii dintre voi se simt inconfortabil în corpurile voastre, la anumite perioade ale zilei - acest lucru, de asemenea, va trece. Ascultați la semnalele ce vă sunt date şi odihniți-vă atunci când considerați necesar, luați măsuri atunci când vă simţiţi robuști şi stați într-un cadru pozitiv, înălţaţi mintea cât mai mult posibil. Dacă vă vin gândurile negative în minte, treceți imediat la o idee înălţătoare. În acest fel, vă stăpâniți tiparele voastre de gândire.

Chakra inimii se deschide mai larg în fiecare zi şi acest lucru poate provoca, uneori, palpitaţii, în această zonă. Dacă se întâmplă acest lucru, doar relaxaţi-vă şi odihniţi-vă pentru câteva momente până când trece. Vor continua să fie  multe dureri inexplicabile care vin şi pleacă în diferite părţi ale corpului vostru şi acest lucru este un semn că au loc initierile şi ajustările. Acesta este un timp de acceptare a ceea ce vine, mai degrabă decât de rezistenţă, din cauza aşteptărilor preconcepute despre ceea ce ar trebui să fie. Multe proiecte ar putea să fie puse în aşteptare pe măsură ce fiecare trece prin acest proces. Să știți că toate vor fi reluate din nou atunci când este momentul potrivit şi totul va curge lin, cu gratie și ușurință, atunci când se întâmplă acest lucru.

Poate aţi observat că interacţiunile personale dintre oameni trec printr-o schimbare pozitivă. Mulţi oameni exprimă acum sentimentele lor cele mai adânci și gândurile mult mai uşor decât înainte şi acest lucru este un pas foarte pozitiv spre conștiința de unitate. Când ne putem accepta toți reciproc, fără critici şi judecăţi, se deschide calea pentru o comunicare mai profundă şi mult mai importantă. Acest lucru favorizează încrederea unul în celălalt şi în acest fel, persoana adevărată din spatele măştii, poate străluci Lumina ei în Lume.

Fiți mândrii de cine sunteți. În întregul Univers, nu există nici un altul exact ca voi. Sunteți unici şi o parte integrantă a întregului. Fără voi, în această lume la acest moment, un element important al Întregului ar lipsi. Practicați menținerea de gânduri pline de iubire şi binecuvântați cât de des puteţi pe tot parcursul zilei, acest lucru va ajuta la ancorarea Sinelui vostru Christic. Identificați-vă pe cât posibil, cu atributele înalte ale Sinelui vostru, onorați-vă Sinele şi aduce-ți-l în manifestare.Acolo unde vă sunt gândurile voastre,sunteți și voi, de asemenea. Această perioadă necesită atenția cuvenită a fiecăruia dintre voi şi voi fiecare faceți  acest lucru. Inimile noastre sunt pline de iubire pe măsură ce privim cum mergeți în fiecare zi în cea mai înaltă integritate a voastră, dragilor. Să ştiţi că sunteţi fiecare înconjurați de Familia de Lumină şi mergem împreună cu voi.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza