Pagini

22 februarie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel - Universul spune întotdeauna DA

Nu este nimic care vă este refuzat şi atunci când nu vedeţi rezultatul pe care îl doriți în viața voastră nu este pentru că nu ați fost auziți de Sursă, nu ați mișcat energia, sau nu sunteți vrednici, este pentru că "da "-ul vostru spiritual şi "da "-ul vostru material sunt în afara alinierii. Un da spiritual reprezinta un acord energetic, un "da" material este un rezultat material. Răspunsul Universal este întotdeauna da, rezultatul nu este întotdeauna aliniat cu "da"-ul, spiritual deoarece este nevoie să fiți aliniați cu ceea ce cereți. Iar atunci când nu vedeţi rezultatele pe care doriți să le vedeți, uitaţi-vă la alinierea cu intenția voastră pentru un motiv, deoarece Universul vă răspunde întotdeauna cu "da".

Întotdeauna manifestați din intenţia voastră, dar nu intenționați întotdeauna în totalitate ceea ce încercați să manifestați. Puteţi cere abundenţă financiară, dar credințele și gândurile voastre sunt axate pe lipsă. Cu abundenţa financiară viața voastră se poate schimba, vi se poate cere să sprijiniți financiar pe alţii, aţi putea realiza un vis drag şi asta ar putea schimba angajamentele sau relaţiile voastre. Intenţia este acolo, dar atenția nu este. Energia răspunde întotdeauna la cererea voastră, dar voi nu sunteți aliniați cu ceea ce aţi cerut.

Cu cât sunteţi mai aproape de traiul dimensional mai înalt cu atât sunteţi mai mult conectați la energia creaţiei. În timp ce puteți manifesta mult mai repede, trebuie să fiți în continuare aliniați cu Legile Universale care guvernează manifestarea şi co-creaţia. Universul vă va sprijini întotdeauna dorinţele , dar trebuie să fiți aliniați cu fiecare aspect al lor sau veți fi frustrați de ceea ce vedeți ca o lipsă de împlinire. Fiecare intenţie este îndeplinită; care este adevărata natură a intenţiei voastre şi ce energie o susține? Acesta poate fi un mister pentru voi, dar nu este un mister pentru energia cu care lucrați.

Fiind mai aproape de lumină şi în dimensiunile mai înalte de ființare accentuează orice alte zone în care sunteți separați de la propria voastră lumina, care includ convingeri, gânduri, sentimente, trecutul, teama, sau furia. Aceste energii emoționale concură cu intenţia voastră şi blochează fluxul de energie pentru crearea celei mai înalte intenţii a voastre. În timp ce răspunsul Universului este întotdeauna "da", el răspunde la cea mai joasă vibraţie energetică a voastră. Când vă cunoaşteți temerile şi le eliberaţi, vă înţelegeți blocajele şi le eliminaţi, şi sunteți dispuşi să vă exprimați și să experimentați scopul și potențialul vostru cel mai înalt, "da"-ul vostru, spiritual și material va acţiona ca unul și se va conecta cu binele vostru cel mai înalt.

http://enlighteninglife.com/

Traducere : Eliza