Pagini

12 februarie 2012

Hilarion- Mesajul săptămânii 12-19 februarie 2012

Preaiubiților,

Mulți dintre voi au remarcat spiritul de unitate, grijă, bunătate, utilitate şi cooperare în colegii voștri deoarece voi împreună schimbați Lumea prin schimbarea interiorului vostru. Este adevărat că singura persoană care se poate schimba sunteți voi înșivă și voi care citiți acestea deveniți maeștrii în acest domeniu. Noi recunoaştem că aceasta poate fi deprimant uneori,deoarece așa cum voi înşivă vă schimbați, speranţa este ca ceilalţii din jurul vostru şi toți de cei dragi, ar trebui să se schimbe de asemenea.

Să știți, preaiubiților, că există mari schimbări care au loc în fiecare inimă umană, fie că este fizic vizibil sau nu. Centrele inimilor tuturor fiinţelor simţitoare de pe această planetă se deschid larg şi aduc mai departe multă energie din exterior ce nu vă aparţine pe măsură ce fiecare dintre voi vă aliniați la aspectele mai înalte ale ființei voastre. Acest lucru este în realitate un semn binevenit, pentru că înseamnă că Lumina intră în sistemele voastre şi continuă în activităţile sale de curăţare şi purificare. Tot ce nu este acum iubire pleacă, tot ce nu este adevărata voastră natură divină este direcţionat în aşa fel încât mai multă Lumina să poată fi ţinută în corpurile voastre fizice, în siguranţă şi protecţie.

Acest proces așa cum a fost declarat mai devreme va continua şi va fi accelerat pe măsură ce anii se desfășoară, astfel, vă rugăm să staţi concentrați asupra obiectivelor voastre de ascensiune și continuați să stați în Lumina voastră. Urmați îndemnurile corpului vostru  și faceți ceea ce vă cere, fie ca este vorba de a elimina din alimentație produsele alimentare care nu vă ajuta să vă purificați în corpurile voastre fizice și mentale, sau practica obiceiurilor care nu mai servesc. Este timpul să faceți o cercetare amănunțită în toate domeniile din viața voastră care au nevoie de actualizări şi modificări, pentru a putea continua să avansați cu grație și ușurință.

Continuați să pășiți pe Pământ şi să vă vedeți pe voi înșivă ca pe fiinţa puternică pe care o cunoașteți profund în voi. Voalurie iluziei se ridică zi de zi şi amintirea capacităţilor voastre nelimitate de a vă ridica la cel mai mare potențial vă este la îndemână.Faceți ceea ce e potrivit în toate alegerile şi să fie întotdeauna pentru binele suprem al tuturor. Acesta este un timp de finalizare a toate care au fost iniţiate pentru a fi experimentate în timpul acestor vremuri. Există un sentiment de închidere, care apare atunci când un proiect care a fost acceptat înainte de aceste vremuri, a fost îndeplinit în cinste şi integritate. Este multă acţiune care are loc în viaţa fiecărei fiinţe, la acest moment, după cum recunoaşte fiecare cu mare anticipaţie, că o nouă zi se iveşte şi dorește să fie gata pentru ea.

La un nivel mai înalt, totul este cunoscut şi totul funcționează în ordinea divină. Totul are loc în momentul perfect și în sincronicitate. Rămâneți în pace, Dragilor,în echilibru și armonie. Acest lucru este de mare ajutor în acest moment în sfera de radianță a tuturor. Voi sunteți cei radianți, care vindecă și binecuvântează oriunde mergeți şi care au învăţat ce este inima curată şi smerită, care deţine şi mânuieşte cea mai mare putere din Univers, puterea de a iubi necondiţionat, puterea de a efectua schimbarea prin renunțare şi transmutare a tuturor paradigmelor şi programelor vechi care au ținut Omenirea legată la vibrațiile de teamă, îndoială și lipsă de mult prea mult timp. Sunteţi fiecare iubiți peste măsură si noi spunem din nou, nu mergeți niciodată singuri.

Până săptămâna viitoare .....

Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu, Tana (TAM-Soo-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza