Pagini

27 februarie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 26 februarie- 3 martie 2012

  Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Pe măsură ce treceți prin fiecare zi, în activităţile de zi cu zi, vă rugăm să înţelegeţi că tot ceea ce credeți, simţiți şi faceți are o reflecţie asupra planului astral maleabil şi aceasta la rândul său are o influenţă asupra atmosferei din jurul Pământului şi afectează totul prin ea. Acesta este motivul pentru care vă sfătuim să deveniți conştienţi de nevoia de auto-disciplină şi responsabilitate de sine. Pășiți acum pe Pământ ca fiinţe energetice puternice, şi tot ceea ce faceți face o diferenţă. Când spunem că Lumina voastră face o diferenta, ne referim tocmai la asta!

Voi sunteţi fiecare administratorii propriului vostru corp, propriilor voastre gânduri şi emoţii. Noi înţelegem că există mulţi dintre voi, care se ocupă cu reciclarea energiilor care se tot întorc în continuare pentru o rezolvare şi că menţinerea disciplinei este uneori foarte dificilă. Pentru aceasta noi spunem, faceți tot ce se poate și iertați-vă pentru orice obstacole pe care le întâlniţi, sunt temporare în natură şi în apariţie ciclică. Aceasta de asemenea va trece. Poate că aţi observat că de fiecare dată când ies la suprafață aceste probleme ciclice, încărcătura emoţională şi angajarea este mult mai diminuată decât înainte şi că aceasta devine tot mai uşor pentru a o elibera şi lăsa să plece.

Este de asemenea important să fiți conştienţi de cum să faceţi acest lucru, deoarece aveţi opţiunea de a vă schimba gândurile la o intenţie mai înaltă de fiecare dată când vin aceleaşi gânduri vechi. Faceți-vă  timp pentru a stabili care gânduri şi modele de obiceiuri mai revin si apoi scrieți o declaraţie de intenţie pentru a repeta în schimb, data viitoare când vine un astfel de eveniment. Acest lucru va stabili în cele din urmă un model nou în corpul vostru mental şi va amprenta sistemul de cinci corpuri, cu un program şi model nou. Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când repetați zilnic decretele şi de ce brusc nu mai aveți dorinţa de a lucra cu anumite. Ele au servit scopului lor ajutându-vă să ajungeți la un potenţial mai înalt şi este timpul să cautați unul din nou.

Sunteţi atât de silitori fiecare în mişcarea interioară proprie faţă de calea voastră de ascensiune. Am observat că ceea ce este nevoie acum este multă atenție față de Sine şi noi recomandăm să vă faceți timp în fiecare zi timp pentru a face ceva, care vă oferă un sentiment de recompensă sau de plăcere. Iubiți-vă cu compasiune şi indulgență şi iertați-vă aşa-numitele mișcări înapoi, care apar în timp ce învăţați lecţiile care vin în faţa voastră. Există mai mult în aceste lecţii decât poate fi deslușit din punct de vedere terestru. Există o perspectivă mai înaltă, care vine de la Măreața voastră Prezență Eu Sunt şi acest lucru este în curs de jucat. Aveți răbdare în etapele călătoriei voastre şi puneți accentul pe pasul la care sunteți acum.

Calea devine îngustă pentru dedicații Lucrători în Lumină ai lumii, mai multe ajustări sunt făcute, mai multă eliberare a vechii lumi are loc în conștiința voastră și așa cum se întâmplă acest lucru, se deschide larg calea pentru cei Treziți pe măsură ce aceștia își ocupă locul pe calea de a merge înainte cu îndrăzneală în Lumină. Schimbarea este numele jocului, Preaiubiților. Fiecare zi este o aventură în sine, pentru că devine dificil de a face orice planuri, cineva trebuie să experimenteze ceea ce este în faţa lui. Pășiți în integritate întotdeauna, vorbind blând adevărul vostru. Nu ştiți niciodată când prezenţa voastră va putea fi catalizatorul perfect pentru o schimbare pozitivă în viaţa altuia.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza