Pagini

9 noiembrie 2011

Arhanghelul Uriel "Cine vă fură puterea?"



Starea sau condiţia umană are acces la acelaşi nivel de putere care există în dimensiunile mai înalte de ființare. Realizarea oricărui nivel de creştere spirituală nu este o oportunitate pentru ați asuma o putere suplimentară pentru că totul în Univers are putere egală deoarece toată provine de la aceeaşi sursă. Ce se schimbă odată cu creşterea în vibraţie este conexiunea la sursă, care permite, de asemenea o mai bună înţelegere a sinelui divin şi conştientizarea puterii. Așadar, în timp ce puterea suplimentară nu poate fi acordată pentru oricine, nici puterea nu poate să fie luată.

Cei care par să obtină puterea sunt capabili să vă convingă să le-o dați lor, şi voi o faceți de bunăvoie. Faceți acest lucru atunci când credeți că cineva este incapabil de a fi puternic, că nu-și poate gestiona viaţa, că are mai puțină capacitate sau oportunitate decât voi sau că pot trăi viaţa voastră mult mai pe deplin şi mai puternic cu puterea voastră decât puteți voi. Aceste persoane primesc darul puterii voastre, care ați oferit-o voluntar cu o inimă iubitoare, pe care ei o iau apoi ca fiind a lor. Acum, ei beneficiază de propria lor putere (care au avut-o întotdeauna), şi de a voastră.

Nu este necesar să-i ajutați pe altii prin a le oferi puterea. În timp ce unii pot părea neajutorați şi cu lipsă a resurselor, aceasta vine din folosirea gresită sau sub-utilizarea puterii lor. Nu este posibil pentru cineva să fie mai puțin decât celelalți, dar ei pot manifesta mai puţin şi să trăiască în iluzia că sunt lipsiţi de putere. Orice persoană are putere şi este puternică. Dacă ele nu-și folosesc puterea cu înţelepciune, în totalitate sau penru a beneficia ele însele,creează o lecţie în utilizarea şi recunoaşterea puterii şi a lor însele ca fiind puternice în viaţa lor. Ai ajuta pe alţii într-un mod puternic se face cu reamintirea faptului că aceștia sunt puternici şi au toată puterea de care au nevoie pentru a schimba viaţa lor şi voi îî veți ajuta să le amintiţi pe măsură ce îi încurajați- fără a vă da propria voastră putere.

Recunoscând puterea cuiva este cel mai mare cadou pe care-l puteți oferi , deoarece ştiţi şi îi vedeți la fel de puternici şi le reamintiți de folosirea completă şi de prezența conexiunii lor cu Sursa şi puterea sa nelimitată. Apoi să le permiteți să înveţe să folosească puterea lor, fără a face munca pentru ei. Ei vor găsi mijloacele de a restabili legătura cu puterea lor şi să-și ofere ei înşişi, dovada puternicelor lor resurse interioare , care pot fi activate pe măsură ce au nevoie de ele. Şi nimeni nu va căuta puterea altuia pentru că simte că resursele proprii sunt insuficiente şi toată lumea trăiește în plinătatea puterii acestora, pe măsură ce experimentează şi exprimă abilităţile şi darurile lor într-un mod care creează binecuvântări abundente în viaţa lor.

www.urielheals.com

Traducere :Eliza