Pagini

21 noiembrie 2011

Hilarion –Mesajul Săptămânii 20-27 noiembrie 2011


Preaiubitilor,

În această săptămână vă vom vedea integrând şi asimilând toate descărcările pe care le-aţi primit şi pe care încă le primiți. Este un timp pentru meditaţie şi contemplaţie şi este timpul pentru a fi buni cu voi înșivă într-un mod simplu. Contemplați frumusetea și slava din jurul vostru în fiecare nouă zi. Sunteţi în viaţă, experimentând, fiind într-un corp uman frumos, care este o minune a funcţionalității biologice. Prin acest vehicul minunat, vă puteţi utiliza simturile - respiraţia prin miros, atingerea, prin experienţa senzorială a degetelor, vederea prin lentilele cele mai magice ale ochilor, gustul alimentelor pe care le luați şi sunetul vocii iubitului/ei sau păsările în copaci.

Ajungeţi acum într-un timp în care deveniți mai conștienți de alte simţuri care anterior nu au fost la fel de evidente pentru voi. Deşi majoritatea dintre voi v-ați confruntat cu multe dintre aceste simţuri, cum ar fi precogniţia, telepatia, clarauzul, clarviziunea, şi conștiența clară, acestea au fost sporadice şi în sfera unui fenomen miraculos pentru majoritatea dintre voi ,care au venit ca un fulger şi apoi au plecat. Acestea au servit ca un sistem de avertizare interior pentru a vă menţine în siguranţă în timp ce pășiți în această lume. Aceste simţuri şi multe altele vor deveni acum o apariţie mai frecventă decât înainte în fiecare om şi pe măsură ce acest lucru începe să aibă loc în Umanitate, ca un întreg, se va crea un mod cu totul nou de a acționa şi de a fi în lumea voastră.

Atunci când o persoană poate discerne cu uşurinţă şi vedea aura, de exemplu, a vecinului său, nu există loc de nici o interacţiune între ei pentru motivaţii ,gânduri sau intenţii necinstite. Totul devine transparent și evident pentru cei care au această capacitate, astfel că relaţiile dintre oameni vor deveni din necesitate mai oneste şi loiale şi bazate pe integritatea Fiinţei. Pe măsură ce vă conectați cu aceste simţuri înăuntrul vostru, va deveni o provocare pentru voi, dacă nu ați devenit încă competenţi în arta detaşării, pentru că, ca și oameni, aveți tendința de a lua lucrurile personal şi aşa ar putea exista unele incidente amuzante ale reacțiilor unei persoane de a ştii gândurile interioare despre ea pe care o altă persoană le se simte în aceasta. Va fi o perioadă de adaptare, care va avea loc pe măsură ce aceste capacităţi devin mai evidente în fiecare persoană de pe Pământ.

Aceste abilitati recent re-descoperite vor avea un efect de anvergură în ce privește modelele de comportament ale Umanităţii şi fiecare persoană va începe natural să cultive calităţile iubirii, compasiunii, cinstei, integrității, generozității şi bunătății. Acest lucru se va întâmpla într-un mod surprinzator de natural pe măsură ce mai mulți oamenii sunt Treziți la potențialul lor cel mai înalt. Pe măsură ce noile grile cristaline sunt aduse la putere deplină, Umanitatea va avea o conexiune la aceasta, care va crea schimbări pozitive prin puterea intenției concentrate şi în acest mod, se creează unitate şi cooperare între Umanitate şi Creator, care va duce la mai mare pace şi armonie în Lumea voastră.

Pe măsură ce intrăm într-o frecvență tot mai mare, viaţa va deveni umplută cu mai mare uşurinţă şi expresiile de bucurie, recunoştinţă, rasete, umor, şi entuziasm se vor manifesta în interacţiunile umanității şi atunci viaţa va fi trăită pe Pământ cu bucurie, pace şi armonie ca o constantă în existenţa de zi cu zi. Aceste perioade vin, dragii mei, şi un nou mod de existență este creat de alegerea fiecăruia care este făcută în acest moment de Acum.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion


primit prin Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza