Pagini

19 noiembrie 2011

Mesaj Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


Transmis prin Valerie Donner -17 noiembrie ,2011

Salutari, eu sunt Mira. Eu vă vorbesc din partea Consiliului Înalt Pleiadian. Noi vă iubim şi vă ghidăm prin aceste vremuri încercate.

Din perspectiva noastră, vă descurcați bine. Se poate să nu apară în acest fel pentru voi, dar am vazut alte planete în poziţia voastră care nu au fost la fel de pline de lumină sau cu scop așa cum sunteţi pe Pământ. Atribuim acest lucru echipajulului nostru de la sol. Voi sunteţi experţii în această activitate şi, în curând veți ști mai multe despre ceea ce spunem. Veţi începe să vedeţi că veți şti ce să faceți în timpul oricăror condiţii sau circumstanţe. Acesta va veni natural pentru voi, în mijlocul schimbării.

Noi vedem că vă adaptați la creşterea frecvenţelor. Suntem încântaţi că eliberați mai mult din ce este vechi decât aţi făcut-o în trecut. Observăm de asemenea energiile fricii, şterse din jurul Pământului. Acesta este un semn pozitiv de trezire şi este atribuit de activitatea Lucrătorilor în Lumină.

Ca o parte din munca noastră ne concentram asupra zonelor în care este nevoie de atenţia noastră cea mai mare. Cerem, de asemenea, rugăciunile voastre şi concentrarea pe vindecare în Orientul Mijlociu, Japonia, Insulele Canare, din Golful Mexic, Argentina, Europa, şi coasta de est a Statelor Unite. Vă rugăm să vă concentrați, de asemenea, pe reforma guvernamentală pe întreg Pământul. Noi suntem cu voi în aceste schimbări.

În viitor se va cere mult de la voi toți. Vom lucra împreună ca echipe. Aduceți lumină şi iubirea voastră cu voi oriunde mergeți. Acesta este rolul vostru în acest moment până când vom putea identifica mai departe unde să se concentreze energiile voastre.

Asta este ceea ce am vrut să vă spun astăzi.

Noi trimitem iubirea noastră, sprijinul şi vindecarea pentru voi şi recunoştinţă pentru tot ceea ce faceți.

Eu sunt Mira din partea Consiliului Înalt Pleiadian.

http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

Traducere : Eliza