Pagini

29 noiembrie 2011

Echipa de comunicare a Federației Galactice a Luminii


 Radio Ann: 25 noiembrie 2011

Buna ziua, dra Ann. Noi suntem Federația Galactică a Luminii venim la tine de la centrul de comunicare. Suntem în contact permanent cu voi în planurile interioare, la fel sunt colegii voștrii şi Lucrătorii în Lumină. Divulgarea pe care doriţi să o vedeţi va avea loc într-adevăr, într-un mod organizat şi în timp util pentru a crea cea mai mare valoare şi cât mai puține perturbări, deşi un eveniment de o asemenea amploare este, prin definiţie, perturbător.

Nimic în lumea voastră nu va mai fi la fel atunci când ne vom face apariţia în societatea umană. Religia - ne referim la marile instituţii organizate - va fi ameninţată ca niciodată înainte. Aşteptaţi-vă la atacurile cele mai virulente şi la rezistenţă din acele direcții. Dacă organizaţiile care v-au controlat atât de mult timp nu mai pretind înţelegerea finală a vieţii şi a universului, ei nu mai au nici un motiv ferm pe care să stea. Cu alte cuvinte, ei se vor prabusi sub propria greutate. Acesta este factorul care ne preocupă cel mai mult, deoarece mulți oameni se bazează pe biserici să le spună ce să facă şi cum să trăiască. Unde se vor uita ei , atunci? Dacă ei (şi aici ne referim la ceea ce unii dintre voi satiric numiți "oile"), nu se pot pregăti pentru noua paradigmă, vă puteţi aştepta să vedeţi un număr considerabil de oameni ajungând în mod previzibil nebuni.

Şi aici intrați voi, lucrătorii în lumină. Va trebui să rămâneți calmi (vă vedem sărind în sus şi în jos atunci când vom ajunge) şi să-i ajutați pe vecinii voștrii confuzi, speriați şi furioși să accepte situația cu noi. Va fii multă furie pentru că oamenii își vor da seama de gradul în care instituţiile de control au perpetuat minciunile numai pentru a rămâne la putere. Acest lucru va genera o cantitate enormă de furie, şi în timp ce noi înţelegem reacţia, ar fi mai bine să o temperăm.

Voi, echipajul nostru de la sol, sunteți cei care pot face cel mai mult în această privinţă. Vă cunoașteți vecinii, colegii, membrii familiei, etc mult mai bine decât noi. Începeţi prin a pregăti calea. Când aveţi ocazia de a vorbi despre noi calm şi în mod logic, faceți acest lucru. Semănați semințele, astfel încât terenul să fie pregătit în avans. Puteţi face acest lucru? Ştim că puteţi. Ştim că vorbiți între voi despre noi – răspândiți cuvântul! Avem nevoie pentru a atinge o masă critică în mintea colectivă pentru a face o intrare de succes. Voi sunteţi echipa noastră pregătită. Faceți sa fie aşa! Namaste, FGL ( Federația Galactică a Luminii) echipa de comunicare.

Traducere:Eliza

http://2012indyinfo.com/2011/11/25/gfl-communication-team-on-radio-ann/