Pagini

13 noiembrie 2011

Saint Germain "Următorul pas al ascensiunii"


Ce părere aveţi de această nouă zi? Sunteți înnoiți şi luminați? Sărbătoriți libertatea? Puteţi fi prostul care dansează?Da? Bine aţi venit în lumea mea. Putem combina aurele noastre cu recunoştinţă că scopul nostru s-a atins. Putem activa toți noii dansatori în trupurile lor de lumină cu grația noastră uimitoare. Sunteți un înger? Da, şi un membru al doilea val al ascensiunii. Au aceste cuvinte sens pentru voi? Puteţi oferi recunoştinţa umană tuturor celor care v-au trezit? Sărbătoriţi noul început cu controlorii umanității ca noii voștri eliberatori. Da, ne putem alinia acum cu controlorii lui Dumnezeu ca un mijloc de a vă trimite pe voi în acest moment. Veți dispărea complet? Nu încă. Bucuraţi-vă de conştientizarea trezită. Vrem conștiința de grup care este acum disponibilă să elimine contracțiile imense și vrem noi deschideri în toţi cei care nu sunt încă ascensionați.Toţi candidaţii pregătiți să se înalțe au făcut modificările necesare la opiniile şi faptele lor, așa cum au considerat a fi convingerile lor anterior. Într-o zi toate aceste atitudini vechi, eliminate sunt nule şi neavenite.

Negați acest lucru acum? Nu e nici un motiv să o faceți. Am făcut pasul nostru următor astăzi. Când vine următorul val în noua lor conștiință toți vor dispărea într-un singur pas gigant pentru om, așa cum a declarat odată un astronaut. Acest singur pas este mai uşor de gestionat decât cel pe care l-a luat. Nici o călătorie nu e necesară.

Modificarea în matricea voastră a fost realizată. Sunteți pe o matrice foarte diferită de cea din ziua de dinainte. Ar trebui să luăm acest timp pentru a detalia efectele acestei schimbări uriaşe? Nu este nevoie pentru cei care sunt acum pe deplin treziți. Pentru cei care nu se simt în nici un fel diferit, dați-mi atenția voastră. Vă rog să nu vă contractați. Acest lucru poate fi un apel de trezire. Fericirea clară poate fi, de asemenea, a voastră pentru totdeauna, atunci când lăsați controlul şi abordarea voastră negativă fața de cei cu care veniţi în contact.Acceptați faptul că este mai multă muncă de făcut la propria conștiință. Atunci când trăieşte numai voința divină prin caracterul unui om nu sunt necesare detalii despre ascensiune. Atunci când se întâmplă acest lucru nu mai există nici un "voi " pentru a continua viața pe Pământ. "Voi" ați ascensionat. Numai divinul foloseste corpul acum.

Corpurile nu pot să dispară la fel de uşor ca şi conţinutul minţii. Fericirea este eliminarea absolută a identităţii umane, combinată cu eliminarea unor atitudini de natură personală.Ceea ce se întâmplă astăzi este aceasta : Nu mai este nici un "eu " și nu mai este nici un control al minții în acele corpuri în care a avut loc ascensiunea. Va dispărea corpul? În mod firesc, așa cum pot să vă spună oricare dintre cei care s-au înălţat. Fără mare dramă - fără a obține atenţie- doar dispărând din ceea ce ar fi viața unui bărbat sau a unei femei. Acum, ce se poate spune despre atenția mass-mediei despre care vorbeau mesajele mele ? Ce credeți că poate energiza asta?O nouă expresie de încântare, o conștiință de masă de iubire, o nouă schimbare în conţinutul creaţiilor din urmatoarele zile.Vă rog, nu deveniți agitați și înnebuniți pentru că drama mea pentru a vă putea ascensiona nu a fost conţinutul exact ce are loc acum . Ceea ce v-a adus la lumina iubitoare, a fost ceea ce a devenit acum energia dominantă în întreaga conştiinţă de masă de azi. Fie ca noi să catapultăm asta în dislocarea lipsei de conştientizare de-a lungul evoluţiei umane într-un nou răspuns pentru dezvoltarea umană.

Ce se poate face cu privire la starea banilor la nivel mondial? Dați, și dați până când nu mai apare nici o contracție atunci când o faceți. A pemite lucrurilor să treacă prin voi pur și simplu ,activează direcţia viitoare a banilor. Acum, există o mulţime de atitudini de lipsă care includ colectarea şi păstrarea. Atitudini negative toate! Frica domină această condiţie. Poate noua voastră libertate de teamă să ofere mai multă caritate şi mai multă clarificare a colecţiilor care izgonesc banii de sub controlul vostru? Lăcomia şi păstrarea au aceeași conștiință . Acumularea este despre "eu ". A da este despre "noi ." Noua conștiință de astăzi este despre"noi ". "Noi " nu suntem unul prin numere, suntem doar conștiință.Alții apar şi dispar în câmpul nostru auric pentru a oferi dramatizările atitudinilor noastre mentale. Odată ce atitudinile de"eu " și "alții " se dizolvă nu va mai fi nici o condiţie de lipsă în energia voastră.

Vor intra băncile în aceste noi condiţii, de asemenea,? Nu neapărat. Totul va continua să scadă în haos în timp ce aceia care sunt acum maeștrii înălțați nu vor fi deranjați. Toţi dintre voi vor da şi livra alte mijloace de a continua dansul. Dar mulţi dintre voi vor dispărea, de asemenea -unii astăzi şi unii în zilele ce urmează. Când vine apelul, mergeți afara și declarați"EU SUNT CEL CE SUNT." Întâmpinați asta cu bucurie. Acum, că ați ascensionat în conştiinţă, acest detaliu minor nu va conta. După ce aţi terminat contractul vostru, ar putea fi în orice moment. Anulați toată anxietatea cu privire la data şi ora, şi încântați pe toţi cei care trăiesc cu conştiinţa acensionată care au venit la voi astăzi. Pe măsură ce lumina concurează cu noua sa capacitatea de a se extinde înăuntrul corpului, orice poate apărea în orice moment.

Nu credeți în nimic, şi curățați zonele dense ale minții și corpului dacă mai rămân. Vă binecuvântez, Totul este Unul.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain
transmis prin Aruna

Traducere: Eliza

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com