Pagini

25 noiembrie 2011

Saint Germain - Când veți dispărea?




Atunci când soseşte momentul de dispariţie, următorul nivel de contact cu tot ce este se completează. Nu va fi nici o diferenţă în modul în care apar lucrurile , nici o schimbare necesară în conștiință , şi nici o discordie, în orice atitudine a vorbirii lăuntrice. Numai iubirea va fi în celule, şi indiferent de ceea ce se întâmplă cu corpul, nimic nu poate crea perturbări. Aceasta este condiţia de deplin trezit.

Când are loc dispariţia , nimic din ceea ce se creează nu va face o diferenta pentru cel care dispare. Numai ancorarea luminii pe care corpul o energizează va face evident că ceva s-a întâmplat. Fiecare maestru înălţat va activa o suprafaţă de cel puţin o sută de metri în diametru. Se va schimba cineva atunci când soseşte acest cadou gratuit? Da, deoarece nimic de această natură nu poate fi respins. Acesta va fi ca o bombă atomică debursată, dar această distrugere va anihila numai negativitatea. Aceasta va fi o bombă de iubire, anulând sărăcia şi lăcomia, ca o consecinţă.

Eliberați mintea de toate perturbări sale. Puneți sub semnul întrebării atitudinea voastră faţă de orice dramă în formarea voastră ca maestru şi ştergeți ceea ce va cauzat orice contracţii. Credinţele nu sunt necesare. Fiind NEUTRU vă permite să dansați cu toate.

Natura nu face nimic pentru a provoca negativitate şi totuși multă distrugerea vine spre ea. Obiectivul omului de a se trezi solicită să fie deranjat astfel că mai mult conștiență va continua să evoce capacitatea omului de a se trezi. Un nou tip de caracter este de a fi fericit şi de a dansa pe ritmul lui Dumnezeu . După livrarea activă a acestui cadou constiinței de masă, nu vor mai fi necesare cuvinte pentru a face o diferenţă. Pereţii se vor prăbuși, noi atitudini le vor înlocui pe cele negative, și nașterea unei paradigme diferite o va dizolva pe cea veche

Să nu faceţi presupuneri despre capacitatea de a vă înălţa. Cei care sunt capabili vor dispărea. Nu unul singur, ci mai mulți în acelaşi moment. Vor știi cei care nu vor dispărea când se întâmplă acest lucru? Poate, poate nu. A fii pe canalul (NT* frecvența) de dispariţie este singura cale evidentă de a știi.

Ai permite lui Dumnezeu să decidă când va avea loc dispariţia este singura opţiune. Nimeni, inclusiv eu, nu poate face acest apel. Bine ați venit în lumea în care sunteți scăpați de sub control. Nici o decizie nu poate face lucrurile să meargă împotriva unui contract de ascensiune, numai non-acord. Cauza şi efectul oferă întotdeauna un efect, indiferent care este cauza.

Oglindă oglinjoară cine sunt cei mai fericiți dintre toți? Candidații la ascensiune, binecuvântații pe toți.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

Traducere - Eliza

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/11/when-will-you-disappear.html