Pagini

14 noiembrie 2011

Hilarion Mesajul Săptămânii: Noiembrie 13-20, 2011


Primit de Marlene Swetlishoff


===========================================


Preaiubitilor,


 Bravo! Concentrarea pe portalul din 11-11-11 a ajutat pentru a seta modelul pentru Lumea Nouă, care este în proces de recalibrare, ridicare a nivelului de vibraţii şi de frecvenţă. Celebrati şi bucurați-vă în această realizare pentru că acesta a fost un pas important şi esenţial în progresia spre noi inceputuri, care sunt stabilite acum să vină în manifestare pe planeta voastră. Există multe lucruri care asteaptă să se dezvaluie și aceasta, necesită integrarea descărcărilor energetice pe care le-aţi avut şi care veți continua să le primiți. Lumina voastră este din ce în ce mai luminoasă şi mai extinsă pe măsură ce începeţi să vă amintiţi adevărata voastră identitate.


Toate se desfăşoară conform celor stabilite în Planul Divin pentru destinul vostru personal şi colectiv. Ca o voce unificată Umanitatea a trimis un mesaj clar Creatorului că este gata să îşi asume responsabilitatea pentru planeta ei şi că sunteţi dispuși să întreprindeți acţiuni pozitive şi paşnice, care sunt necesare pentru a începe procesul de vindecare şi de schimbare în fiecare aspect al vieţii aşa cum o cunoaşteţi acum. Mult mai mulţi dintre oameni încep să se trezească şi această metamorfoză va continua în lunile şi anii ce vor urma.


Fiecare dintre voi îndeplinește sarcinile stabilite de sufletele voastre, ca o contribuţie şi un serviciu înainte de a vă incarna pe această planetă. Sufletul vostru a fost dornic de a contribui cu energiile care erau necesare pentru a seta Calea trezirii înflăcărată cu Lumina Iubirii și unicității voastre. Așadar acum urmează o perioadă de adaptare, integrare şi recalibrare în fiecare din câmpurile voastre de energie, care va avea un efect pe termen lung şi de durată asupra corpurile voastre fizice, care sunt în procesul de a deveni umplute cu mai multă Lumină. Deoarece aceasta va continua, vor exista acum fluctuaţiile de energie familiare care au loc înauntrul sistemului vostru care fac ca fiecare dintre voi să erupă uneori în niveluri ridicate de iritare, frustrare şi volatilitate emoțională.

Aceasta este parte a procesului care se întâmplă în timpul de activare al catenelor ARN-ului /ADN-ului vostru care apar ca creșteri ale nivelelor de frecvenţă şi este ceva la care cineva trebuie doar să se adapteze şi să o ia din mers. Vă sugerăm să ascultați muzică frumoasă ,armonioasă pentru a calma Fiinţele voastre în timpul a astfel de momente. Unele experimente cu diferite tipuri de muzică vă vor conduce să le alegeţi pe cele care să vă aduc înapoi la armonie şi pace. În nivelurile mai ridicate, există multă activitate pe măsură ce noile grile ale Pământului sunt conectate şi recalibrate și lucrăm la unison cu fraţii şi surorile noastre Galactice în eforturile noastre de a asigura tranziţia cât mai bună la frecvenţa noului Pământ.


Există deja o creştere mare în spectrului electromagnetic care a fost adus de către activarea Marilor Cristale şi gândirea unificată a omului şi pe măsură ce crește această activitate aceasta va conecta conștiința mai înaltă a întregii Omeniri peste tot în lume şi va facilita dezvoltarea noului OM, care este destinat să meargă pe fața Pământului în noua Epocă de Aur.


Această grilă electromagnetică este destinată să devină o influenţă extrem de benefică intr-o multime de moduri, ajutând la dezvoltarea conexiunii spirituale mai înalte între oameni şi la legătura Omenirii cu Pământul în timp ce se consolidează câmpul ei magnetic în Lumină. Această grilă va fi folosită pentru comunicarea cu dimensiunile superioare, de vindecare, şi de sprijin. Creşterea frecvenţei va deschide în continuare Omenirea la conceptul de Unime şi acest lucru va duce la multe schimbări binevoitoare şi de anvergură pentru toți.


Noi celebram cu voi aceasta ocazie unică, luați-vă timp pentru a face ceremonia de onoare a voi înşivă pentru că faceți parte din această Mare Lucrare şi pe măsură ce energiile sunt încărcate, cunoșteți că noi suntem cu voi mereu, asistându-vă mai departe în progresul vostru cu îndrumare,  sprijin și vindecare.


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion


http://www.therainbowscribe.com


Traducere:Eliza