Pagini

24 noiembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel – Conștientizarea canalizată a Spiritului


Fiecare realitate este o manifestare inconștientă a karmei şi o istorie a rănilor sufletului astfel încât elementele necesare pentru a aduce scopul de vindecare pe calea vieţii să se poată manifesta. Fiecare pas în călătoria vieţii voastre este o expresie a scopului de vindecare, misiunii şi promisiunii conţinute în contractul sufletului vostru. Atunci când un ciclu de vindecare a ajuns la sfârşitul lui şi există o oportunitate de a experimenta şi de a integra o nouă vibrație Spiritul canalizează conştientizarea necesară care să permită să aibă loc vindecarea şi transformarea. Conştientizarea este fie recunoscută fie judecată şi posibilitatea de vindecare este apoi fie acceptată şi integrată fie respinsă şi negată.

Spiritul este o prezenţă constantă pe calea vietii voastre, partenerul vostru în vindecarea şi în co-crearea raiului vostru pe pământ. Acesta canalizează expresiile potentiale ale scopului cel mai înalt al vieţii voastre în orice moment, dar este pus la încercare de dorinţa ego-ului de a-și continua scopul în viaţa voastră, care este de a crea oportunităţi de vindecare. Ego-ul trebuie să fie dispus să se mute în aspecte mai înalte de ființare, care includ eliberarea ataşamentului faţă de dramă şi recunoaşterea finalizării vindecării voastre, pentru ca conştientizarea canalizată să se conecteze cu dorința sufletului vostru de transformare şi ascensiune.

Acesta este procesul de aliniere al ego-ului, cu scopul său cel mai înalt, care este de a exprima divinitatea voastră prin umanitatea voastră. Cu această aliniere există vindecare karmică şi de închidere şi voi sunteți capabili de a crea următorul vostru ciclu de vindecare cu o participare mai conştientă şi mai puțin ataşament inconştient față de karma şi rănile sufletului vostru. Fiecare dintre aspectele voastre, mintea, corpul, emoţiile şi spiritul, lucrează împreună pentru a crea realitatea voastră. Toate sunt conectate şi alinierea lor este necesară pentru vindecarea, transformarea şi ascensiunea în vibraţiile mai înalte. Conştientizarea canalizată a Spiritului dezvăluie zone de aliniere-incorectă, unde frica este prezentă şi ego-ul nu participă în a permite vindecării să aibă loc. Răspunsul ego-ului determină dacă va fi o aliniere cu creştere şi cu o vibrație mai înaltă sau o aliniere cu karma, trecutul şi status quo-ul.

Această alegere se face în fiecare moment şi conştientizarea canalizată a Spiritului este o deschidere în vindecarea şi vibraţiile voastre mai înalte. Priviți toate lucrurile în scopul vindecării voastre, pentru că este prezentă peste tot în jurul vostru. Fiţi deschişi la glasul spiritului din interior pentru acesta are soluţia la dorinţa voastră pentru vindecare, pentru eliberarea karmei în binecuvântările de bucurie şi de pace. Cu ce doriți să fiți aliniați, cu istoricul karmic şi rănile sufletului vostru sau cu vibrația voastră mai înaltă a iubirii şi potenţialului nelimitat de bucurie, pace și abundență? Fiecare moment din viața voastră este o oportunitate de a asculta mesajele pe care spiritual le canalizează pentru a vă muta în raiul vostru pe pământ. Folosiți-le pentru a seta intenția pentru vindecare şi transformarea pe care o doriți va deveni noua realitate.


Jennifer Hoffman

www.urielheals.com

Traducere - Eliza