Pagini

23 noiembrie 2011

Saint Germain "A merge înainte"


NT* grija = interesul față de semeni în acest context , nu grija izvorâtă din teama sau necredința bazată pe percepția egoului

NT *“Think and grow rich” este titlul unei cărți de automotivare și dezvoltare personală scrisă de Napoleon Hill care aduce în atenția cititorului principiile de bază ale dobândirii succesului și bogăției personale.


Saint Germain

Ce înseamnă a dispărea? Omul nu este un obiect. În contextul conştientizării divine omul într-o enigmă, visează la o altă dimensiune decât cea în care pretinde a se afla. În acest vis el nu este un răspuns la oricare din mandatele pe care le declară, solicitând ca acestea să fie create de către divinitate. El este creatorul divin care cere să facă lucruri pentru el. Absurd nu-i așa, că visul său nu-i permite să recunoască divinitatea, care este identitatea lui reală. Cine face acest lucru? Colectiv, aceasta este acțiunea conștiinței de masă. Toţi aceşti contribuabili la vis desemnează destinul visului. Schimbați visul şi condiţiile în conştiinţa visătorilor se vor schimba.

Noi, cei din Marea Frăţie Albă suntem, de asemenea, în vis ca aliaţi şi ajutoare. Nu există nicio posibilitate din partea noastră să demontăm conceptele grupului de visători care domină conștiința de masă, dar putem ajuta pe cei care pot accepta mesajele noastre şi să modifice contribuţia lor individuală.

Curiozitatea pasivă despre cum funcționează universul nu face nimic pentru a schimba visul. Colectiv este doar un singur vis şi toate conceptele mentale ale unei zone sau ale unui grup decid cu privire la caracterul dramei care o creează. Unul din vise este conştiinţa colectivă, dar multe vise contribuie la acel colectiv. Mânia şi compasiunea profundă se anulează reciproc. Multe răspunsuri de mânie la evenimentele de zi cu zi continuă să perturbe pe toți cei care nu sunt mânioși. Compasiunea anulează, de asemenea, mânia. Tot mai multă și mai multă compasiune apare atunci când loveşte o tragedie şi mânia este dizolvată ca o consecinţă. Puteţi vedea acum de ce este nevoie de mânie pentru a menţine dualitatea şi de ce este necesară compasiunea pentru a o demonta?

Acum avem mulţi care sunt capabili să demonteze mânia în grupul lor şi marea conştiinţă a visului. Pentru a raspunde la condiţiile actuale ale controlorului este nevoie de mai multă compasiune care să colapseze perturbarea. Mai multă și mai multă compasiune şterge energia negativă din conștiința de grup, răsturnând mânia ca atitudine dominantă a visului. Compasiunea poate modifica întregul vis.

Atitudinile negative sunt cauza tuturor activităţilor curente ale visului. Lăcomia, dominanţă şi concentrarea numai pe atingerea obiectivelor materiale neagă o atitudine de compasiune. Sunteți capabili să acceptați faptul că aceasta este, momentan, conștiința de masă a visului? "Gândiţi-vă şi creșteți bogați"* a transformat atitudinea visului de compasiune pentru restul. Ea a anulat conceptul vecinului şi atitudinea unită "toţi pentru unul şi unul pentru toţi .În loc de "toți" este acum "toţi pentru unul- pentru mine." Copiii lui Dumnezeu nu primesc mesajul că un răspuns la dilema lor este în grija cu privire la toți şi nu numai în grija pentru visul cuiva deasupra nevoilor celor care sunt afectați de acesta.

Obiectivele personale sunt bune, dar nici un obiectiv nu este mai bun. Obiectivele care fac o diferenţă în vieţile altora pot livra conceptul de compasiune pentru toţi care sunt capabili să fie influenţați de nevoile altora. Fără obiective înseamnă că grija pentru alţii este ca alegerea automată făcută într-un dezastru sau un accident de mașină. Apelul interior al maestrului din corp devine actorul şi face ce este necesar. Grija (NT*pentru ceilalți) este naturală. Alegerea de a fi iubitor, nu este răspunsul. A nu avea obiective care să nu ţină seamă de dorinţa naturală de a da este.

Răspunsurile la toate dilemele de astăzi , inclusiv problemele de bani, se află în compasiune. Compasiunea în ce privește sfera proprie de livrare este tot ceea ce poate face cineva într-un mod direct, dar compasiunea divină include toate creațiile lui Dumnezeu iar a face lucruri pentru alții nu în linia directă a conştientizării este cel mai important. Este nevoie de o lume - nu în asimilare sau control de bani, numai în compasiune. Rezolvați toate provocările din visul actual ca şi creatori divini. Utilizaţi propria voastră conștiință de a livra mai multă conștientizare dumnezeiască visului omului. Provocații pe dominatori pentru ai convinge că și ei pot purta de grijă.

Vă este teamă de ei? Nu este nevoie să vă fie. Schimbarea apare din compasiune. Lăcomia poate fi demontată atunci când visătorii cer schimbare. Sunt capabili cei care s-au înălțat să iasă din zona lor de confort pentru a pretinde grija pentru ceilalţi? Are cineva grija celor fără adăpost din zona voastră? Poate să le poarte cineva de grijă morţiilor şi muribunzilor din lumea voastră? Eu nu cer o dramă imposibil de modificat prin grija voastră(* pentru restul). Colectiv se poate mai mult. Nu există suficiente fiinţe iubitoare care să răstoarne obiectivele de lăcomie ale celor puţini? Un procent dispun de toate averea, ca urmare a viselor care nu sunt alese, și care includ mai multă compasiune.

Anulați visul de a muri şi visul de control din sfera voastră și întreabați cum puteți contribui cu mai mult interes. Ascensiunea a livrat mulţi maeștrii care vor dispărea complet deoarece trupurile lor sunt capabile să fie dizolvate prin mai multă compasiune. Interesul de a oferi mai multă conștientizare altora va ridica conștiința lor la conștiinta cristică în toate împrejurările. Apoi, ei dispar. Nici o "ridicare"*nu va avea loc deoarece metodele de a face acest lucru nu sunt disponibile în prezent.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

Traducere - Eliza

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/11/moving-forward.html

NT* Potrivit explicației lui Aruna așa cum înțelege ea mesajul, "ridicarea" în acest context se referă la “răpirea”descrisă și în biblie , la a fi fizic ridicat de pe planetă în nave spațiale; Saint Germain spune aici așa cum a mai spus și înainte că ascensiunea în conștiință va rezulta în dizolvarea densității din corpurile noastre fizice până când ele pur și simplu dispar.