Pagini

7 noiembrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii-Noiembrie 6-13, 2011


Primit prin Marlene Swetlishoff

Preaiubiților,

 Vă mutați într-o energie săptămânală mai mare ca oricând şi a sta împământat în această perioadă este foarte important. A lua contact cu familia arborelui şi a fi în natură va fi foarte benefic pentru voi. De asemenea, înmuierea într-o cadă cu apă caldă cu sare Epsom sau cu sare de mare, va ajuta la menţinerea câmpului vostru auric într-o stare bună. Şi, bineînţeles, cel mai important element în această perioadă este de a vă păstra gândurile şi intenţiile la cea mai înaltă viziunea a voastră despre voi înșivă și lumea voastră, pentru că asupra a ceea ce vă concentrați va crea Lumina Noului Pământ ce se manifestă pe Pământ. Fiți prezenți ca aceia care ați reprezentat la co-crearea acestui lucru în manifestare.

 Vă mutați în dimensiunile mai înalte ale Iubirii și acest lucru va afecta fiecare persoană în moduri diferite, dar cu siguranță va fi o experienţă profund simţită. Grijile şi preocupările care au fost purtate în inimile tuturor vor înceta să mai facă așa mare impact asupra vieţii de zi cu zi, căci fiecare persoană se transformă în interior, eliberând cu recunoştinţă ultimele vestigii ale conștiinței dimensiunii a treia şi se predă unui nou nivel mai ridicat de unire cu Sinele lor angelic. Din acest loc al conştientizării şi  conştiinţei va veni împuternicirea de a coopera şi a co-crea un nou Pământ, unul în care conştiinţa universală poate deveni realitatea noastră.

  Mulţi dintre cei care au făcut treaba vor avea momentele lor de epifanie (revelatie) şi își vor extinde cunoașterea lor la un nivel mai mare de conştientizare a oportunității prezente pentru a crea mai multă frumuseţe în lume cu Iubirea noastră. Pe măsură ce deveniți mai conştienţi de tiparele obişnuite de exprimare care trebuie să fie schimbate în căutarea voastră pentru a dezvolta o conștiință mai universală, cantități mai mari de Lumină pot intra în celulele voastre și pe măsură ce se întâmplă acest lucru, va începe să se manifeste o extindere mai mare a sistemului vostru de operare multi-dimensional. Învăţând să vă observați dintr-un punct de vedere mai înalt vă va ajuta să faceţi un salt cuantic într-o conștiintă mai înaltă pe măsură ce începeţi să înţelegeţi cum să ieșiți din vechile paradigme şi să creați noua voastră realitate.

Este vorba despre voi, Dragii mei, aveţi potenţial vast în interiorul vostru. Seminţele pe care le plantaţi prin noua cale în care vă croiți drum vor prinde rădăcini şi vor crește în moduri minunate şi magnifice, care vor aduce Unitate în voi înșivă și va radia apoi afară, în lumea din jurul vostru. Sunteţi catalizatorii care stimulează schimbarea paşnică și creativă în timp ce pășiți înainte în Sinele vostru adevarat si autentic,împuternicind astfel, pe cei din sfera voastră de influentă pentru a vedea posibilităţile lor proprii nelimitate. Pe măsură ce unul este împuternicit există o interacţiune energetică care are loc între alții din neamul vostru şi, în curând toţi vor trăi şi se vor strădui să fie Sinele lor cea mai înalt şi cel mai bun.

Adevărat spunem ce e mai bun este încă să vină şi intenţia voastră de a participa în aceste momente cele mai oportune adaugă foarte mult la întreaga Creaţie, în moduri care sunt încă de neimaginat. Vom continua să pășim cu voi, pe măsură ce expansiunea voastră se desfăşoară.

Până săptămâna viitoare....


Eu Sunt Hilarion


©2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com 


Traducere: Eliza