Pagini

15 noiembrie 2011

Saint Germain "11-11 Își continuă contribuția"


După marea activare dimensională din 11-11 mulţi dintre voi nu mai au nici o dorinţă să rămână în 3D. Libertatea de haos nu este schimbarea de care a fost nevoie. Libertatea de reacţiile furiei, fricii şi de apărare împotriva vecinilor, acuzatorilor, dictatorilor exigenți, etc este răspunsul maestrului înălţat la haos. Grija pentru toţi cei implicaţi este contribuţia pe care el / ea o aduce. Bine aţi venit în lumea noastră.

Ca un maestru înălţat puteti livra multe daruri pentru umanitate. Primul, iubire, următorul este  contactul cu toţi cei care au nevoie, şi al treilea, este adevărul profund goluț de la maestrul interior care oferă conștientizarea după cum este necesar . Confruntarea cu haosul nu mai este grija voastră. Livrarea luminii care se revarsă pentru a alina pe toții cei care sunt perturbați este.

Canalizarea celor mai înalte învăţături de la îngeri şi alţi maeştri este acum sarcina care vine la voi. Sunteți capabil să o acceptați? Nu este prea târziu pentru a învăţa. Când maestrul este capabil să ofere adevărul, canalul său trebuie să fie CLAR. Când ați ascens aroganţa negativității umane, ați contribuit cu un alt punct de acces pentru conștiința lui Dumnezeu. Indiferent dacă aceasta înseamnă  a acționa sau nu ca un canal de cuvânt nu este important.

Un canal deschis pentru conștiința cristică oferă grație în mai multe moduri: aura voastră primitoare, darul vostru de îngrijire divină, energia voastră meditativă, numele vostru în conținutul minții lor active şi recunoştinţa voastră pentru prezenţa lor. Aceste lucruri le oferă dovada că și ei pot oferi aceste lucruri pentru alții.

Indiferent daca cineva livrează sau nu mesajele nu contează. Un alt obiect al îngrijirii divine este să fi mai mult deschis grației lui Dumnezeu . Atunci când este nevoie de ajutor în filmul vieţii, grația divină poate fi în apropiere, în forma unui maestru înălţat.

Sărbătoriți acest eveniment major. Veţi oferi vindecare tuturor celor care vin aproape de voi. Nimic de făcut. Doar FIȚI.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/11/11-11-continues-its-contributioe.html

Traducere:Eliza