Pagini

30 noiembrie 2011

Saint German "Ce va schimba conștiința de masă?"



A da este răspunsul la toate condiţiile, care sunt cauzate de amintiri negative în colectiv. Înțelegeți mesajul? Aveţi acum posibilitatea de a elibera amintiri din vieţi care nu au fost abundente prin darurire. Pe măsură ce dați, aceste amintiri de a nu avea suficient se vor dizolva. Cauză şi efectul va atrage la voi ceea ce va face o acţiune de dăruire motivată din interior pentru cei cărora le oferiți. Dați bani, dați iubire, dați mesaje care oferă graţie altora. Niciodata înainte nu a fost grația lui Dumnezeu atât de activă. Tot ce trebuie să faceți este să trăiți ca un creator divin şi să dați fără teama de a vi se şterge bunurile proprii.

Eu nu spun să vă epuizați bunurile pentru a da. Dați din abundență. Ceea ce nu se folosește poate fi dat la alţii care au nevoie de aceste lucruri. Oferiți mesajele care sunt în inima voastră. Acționați ca și cum aveți un canal deschis pentru cuvintele lui Dumnezeu pentru ca îl aveți!

Faceți din aceasta zi o zi în care dați, şi mâine de asemenea. În toate zilele vieții voastre puteţi da mai mult, iar acest lucru va anula lăcomia inconştientă şi va da mai mult fluxului vieţii. Eu nu vă cer să dați departe toate lucrurile de care aveţi nevoie pentru a trăi- numai darurile pe care sunteți inspirați să le dați pentru că nu mai aveţi o atitudine de "nevoie" care se agață de ele.

Când aveți "nevoi" faceți obiectul acelui gând mai important decât este. Când aveți "nevoi" există o lipsă în memoria voastră. Ați putea să mergeți să trăiți într-o altă zonă, cu doar una sau două valize? Atunci nu aveți "nevoie"de nimic altceva. A prețui mai mult posesiunile voastre colectate decât "nevoile " altuia poate provoca contracţii în voi atunci când nici una dintre aceste obiecte nu are nici o valoare. Aurul, diamantele şi alte obiecte materiale, cu un cost ridicat nu înseamnă nimic pentru cei care au nevoie de lucruri importante cum ar fi, case, apă curată şi alimente. Ceea ce au nevoie va veni la ei cu nici o atitudine de colectare din partea lor. Colectarea este avantajoasă să facă atunci când contribuie la grația făcătorului acestor elemente. Dar, diamantele şi aurul nu sunt derivate din bunătatea şi creativitatea interioară ale celor care le distribuie Ei duc lipsă de cel mai important ingredient: un culegător de iubire. Toate aceste materiale au nevoie de un colector mai conştient pentru a aduce o contribuţie iubitoare. Diamantele de sânge sunt un exemplu perfect de constiință a lipsei ce este aplicată destinului celor care le primesc. Lăcomia la proprietarii de mine de diamante continuă prin lanţul de conectare la toți cei implicaţi în distribuţia lor, iar consumatorul poarta această vibrație în câmpul energiei lor în timp ce le poartă. Tot ceea ce strălucește nu aduce cu sine în mod necesar bucurie în esența sa.

Treziţi lumina, în fiecare diamant cu grația lui Dumnezeu. Voi sunteţi lumina. Puteţi da diamante, o altă energie. Purtați-le doar atunci când acestea au fost curăţate şi infuzate cu grația divină. Toate pietrele preţioase (şi cristalele) poartă cu ele visele colectorului lor . Purificați-le. Toată averea pe care o percepeți este doar o atitudine mentală, pentru că nimic nu are valoare mai reală decât orice alt lucru. Valoarea provine din mai multe acţiuni cu livrare de energie, care vor face o diferenta în viața altuia.

Dupa ce valoarea bunurilor de diamante şi aur este slăbită, colectorii lor vor avea,de asemenea, "nevoie " de elemente de bază de supravieţuire şi mesaje de genul "Eşti o fiinţă divină, " "Toate răspunsurile de care aveţi nevoie sunt în interior, " " Toate lucrurile materiale sunt după cum le prețuiește omul, nu după cum le prețuiește Dumnezeu, "şi " Tot ce aveți nevoie va fi disponibil,- aveți o zi mare pentru a o atrage spre voi, "etc . Ceea ce faceți şi spuneți valoarează de departe mai mult decât diamantele şi aurul.

Faceți o listă cu ceea ce puteți livra la alte persoane care va face o diferență. Luaţi în considerare mai mult reciclarea. Oferiți-vă să dați tot ceea ce nu folosiți cel puţin o dată pe an. Nu există nici un sens în colectarea de lucruri care nu vă sunt utile. Faceți darurile din dragoste şi indiferent de ceea ce sunt ele vor fi iubite de cel care le primeşte. Atitudinile pozitive sunt grație în acţiune.

O zi a Recunoștinței fericită tuturor celor care sărbătoresc această sărbătoare. O zi a Recunoștinței fericită celor care sunt gata pentru a sărbători să dăruiască şi să primească în fiecare zi. Când ceea ce oferiți va duce la atitudini iubitoare în alții atunci ați livrat în mod angelic mai multă lumină pentru toţi din jurul vostru (precum și celui care primește în cele din urmă). Când se contribuie cu iubire la lume, mai multă iubire se poate face din ea. Măştile trebuie să fie îndepărtate. Deschiderea, Lumina onestă, sinceră sunt răspunsul la ceea ce lumea are nevoie acum. Binecuvântați-vă reciproc cu lumina.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

Traducere:Eliza